Lær os bedre at kende

Et fællesskab for iværksættere

Vi startede med det mål at lave et rigtigt coworking space i Odense. Begrebet coworking er en del af vores DNA – vores vision er at have et fælleskontor i konstant bevægelse, hvor vidensdeling, netværk og kreative rammer skaber grobund for et hus, der udvikler sig med sine brugere.

Vores kontorfællesskab ligger i den gamle cykelfabrik Smith & Co. i hjertet af Odense C og har masser af sjæl og liv. Læs om, hvordan Coworking Plus blev løsningen på et problem, som Coworkings grundlæggere selv stod med.

Smith & Co , 1905
116 års lokal cykelhistorie

Teamet bliver større!

I 2022 udvidede vi Coworking Plus teamet med 2 fantastiske medarbejdere. Vi bød velkommen til Cecilie Kongstad som vores nye fuldtids Event Manager, der kommer til at afholde en masse fede events for alle vores coworkers.

Derudover sagde vi hej til Louise Rasmussen som husets Service Manager, som bl.a. kommer til at byde nye coworkers velkommen, stå for alle eksterne bookinger af vores lokaler, og generelt hjælpe vores coworkers med at få deres hverdag i huset til at gå som smurt!

Mere end 100 nye coworkers!

2021 blev året, hvor vi udvidede med 600 kvm og bød mere end 100 nye coworkers fra mere end 55 nye virksomheder velkommen til vores kontorfællesskab i Odense.

Året bød også på et brag af en sommerfest, hvor Coworking Plus kickstartede Odenses iværksættermiljø efter en lang periode uden events og fester, og det hidtil største Odin Award, der blev 100% udsolgt.

Et år der udfordrede os alle

2020 blev året, der udfordrede os mest som kontorfællesskab. Vi så vores coworkers kæmpe ekstra hårdt for at holde deres forretning flydende og forsøge at tilpasse sig de nye betingelser.

Selvom covid-19 satte nogle begrænsninger for vores kontorfællesskab, udvidede vi huset med yderligere 500 kvm, 70 nye coworkers kom til, og vi nåede op på i alt 5100 kvm og 320 coworkers.

Nu, også med et sted at spise

I 2019 udvidede vi til 4600 kvm, hvilket fordoblede størrelsen af ​​vores kontorfællesskab. Vi var i alt 250 coworkers i huset og etablerede kantine i stueetagen for at give plads til alle de coworkers, der benytter frokostordningen.

For at gøre det nemmere for alle husets gæster at finde vej, hængte vi også mere end 100 skilte op i huset.

Wall of Coworkers ser dagens lys

I 2018 udvidede vi vores kontor til 3. sal i bygningen på Kochsgade 31 og nåede op på i alt 180 coworkers. Renoveringerne fortsatte, og Jonas Bolvig gik ind som investor i Coworking Plus for at finansiere den sidste del af arbejdet.

2018 blev året, hvor Wall of Coworkers blev etableret, og for første gang i vores historie indkøbte vi nye skriveborde til alle kontorer, hvor vi tidligere havde købt brugte partier. 2018 er også det første år, hvor Odin Award blev afholdt hos os.

Den STORE flytning

I 2017 flyttede vi vores kontorfællesskab til cykelfabrikken, der tidligere var ejet af Smith & Co., producenten af de danske SCO-cykler. Med henblik på at finansiere renoveringen af ​​de nye lokaler blev Søren Kristensen optaget i ejerkredsen.

Der blev etableret reception på 2. sal, hvor den stadig ligger i dag, og vi startede vores populære frokostordning, der gav coworkers mulighed for at få et frokostmåltid leveret til huset.

Så skalerer vi op!

2016 blev endnu et begivenhedsrigt år for vores kontorfællesskab. Vi udvidede til 1000 kvm, og 30 nye coworkers kom til huset. Vi begyndte at opleve interesse fra mere etablerede virksomheder, som gerne ville være en del af huset. Vi begyndte også at se, hvordan virksomhederne vækstede sammen, og hvordan fællesskabet blev endnu stærkere, efterhånden som flere coworkers sluttede sig til.

For at ruste huset til den hurtige vækst blev den første bogholder og studentermedhjælper ansat. Vi anskaffede også endnu en espressomaskine til de kaffetørstige iværksættere.

Et populært koncept?

I 2015 blev kontorfællesskabet på Odense Havn udvidet til 500 kvm, og 20 nye coworkers kom til. Huset begyndte at boble af sociale iværksætterevents og samarbejde imellem virksomhederne.

2015 blev også året, hvor et professionelt rengøringsfirma blev ansat til at holde kontorerne rene. En opgave, Mads og Daniel med stolthed havde varetaget indtil da.

Coworking Plus etablerede også det første lukkede kontor, en løsning, der er blevet meget populær.

Vi flytter ind!

I 2014 flyttede Mads og Daniel, stifterne af Coworking Plus, ind i den gamle havnereception på Havnegade 4 og totalrenoverede stedet for at skabe en række åbne kontorer.

De startede med 200 kvm og udvidede hurtigt til 350 kvm, da mere end 20 lokale iværksættere og freelancere flyttede ind i løbet af det første år.

2014 blev således starten på ​​Coworking Plus og den fælles morgenmad hver fredag. En tradition, der stadig holdes i hævd på Coworking Plus til stor glæde for alle.

Er der overhovedet plads til startups her?

Tilbage i 2013 ledte Mads Fugl og Kenneth Danielsen, de to stiftere af Coworking Plus, efter en kontorløsning til deres virksomheder.

På en rejse til Los Angeles blev de inspireret af det voksende coworking-fænomen og oplevede mere god energi og samarbejde imellem startups, end de nogensinde før havde set. De begyndte at lede efter en lokation i Odense, hvor de kunne starte deres eget kontorfællesskab, og faldt over en gammel havnereception på Havnegade 4, der havde stået tom i to år.

Coworking kulturen

Kulturen i Coworking Plus er præget af iværksætterånd og lyst til at dele viden, netværk, kompetencer og hverdag med ligesindede. Vores coworkers er nogle af de bedste i landet til at hjælpe hinanden med gode råd, netværk og samarbejde.

Vores netværk

Med mere end 140 virksomheder i huset bliver du en del af Syddanmarks største hub for startups, freelancere og scaleups. Med så mange virksomheder samlet ét sted har vores coworkers nemmere ved at få opgaver og finde samarbejdspartnere med synergier, der giver mulighed for vækst.

Adgang til vores netværk med mere end 500 Coworkers

Med et kontor i Coworking Plus får du direkte adgang til vores netværk med mere end 500 coworkers. Vi er et hurtigt voksende kontorfællesskab med et stærkt og inspirerende community, og du er inviteret med! Tag et kig på virksomhederne, der sidder i vores kontorfællesskab i Odense C, herunder. Måske kender du nogle af dem?

Hovedpartnere

Partnere

Startup partnere

Du kan finde os i centrum af Odense

Vi er kun 5 minutters gang fra togstationen i Odense C

237ACC22-CE5A-44D7-B7D0-87317B217255
Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.