700 kr.

per måneden

Prisen er excl. moms

Mangler du et sted, hvor du kan arbejde koncentreret uden at skulle af med 59 kr. for en kaffe? Så bør du overveje en flyverplads på Coworking Plus. Vores kontorfællesskab ligger centralt i Odense, kun ti minutters gang fra banegården.

Med en flyverplads har du 24/7-adgang til kontoret på Kochsgade 31. Du kan frit sidde i alle vores lækre lounges eller hyggekroge, arbejde fokuseret og drikke al den kaffe og te, du har lyst til. Med en plads i Coworking Plus bliver du en del af vores iværksættermiljø med mere end 500 coworkers, og du får mulighed for at deltage i vores mere end 30 årlige sociale arrangementer og netværksevents.

Hvis dine kontorbehov ændrer sig, kan du altid opgradere til en af vores Faste Pladser.

Flyverpladser

 • Parkering inkluderet

 • Fast husleje: vand, varme, el og internet inkluderet

 • Plads i lyse og behagelige lounges

 • Mulighed for frokostordning til kr. 59 ex. moms per person

 • Fri print og kaffe/te ad libitum

 • Mulighed for at leje mødelokaler
 • En måneds depositum

 • Ingen forudbetalt leje

 • Løbende måned + 1 måneds opsigelse

 • Prisen er excl. moms

 • 250 kr i fællesudgifter

Er du klar til at
høre mere om vores flyverpladser?

En flyverplads er det perfekte alternativ til at arbejde på en café. Med en flyverplads hos Coworking Plus bliver du en del af Syddanmarks største kontorfællesskab med mere end 500 coworkers. Desuden er kaffen inkluderet i prisen. Man betaler bare en fast pris for det hele.

Et par af de mange fordele ved at være coworker hos Coworking Plus

Shape
Gratis Parkering

Shape

Du er velkommen til at parkere gratis på vores parkeringspladser. Vi har mere end 100 parkeringspladser til rådighed, som du og dine besøgende frit kan benytte.

Shape
24/7 Adgang

Shape

Kontoret er åbent 24/7 hos Coworking Plus. Uanset om du vil arbejde 8.00 til 18.00 mandag til fredag eller 12.00 til 02.00 i weekenden, er du good-to-go.

Shape
Pakker & Breve

Shape

Du kan få dine pakker og breve leveret direkte til dit kontor. Hvis du ikke er på kontoret, vil receptionen tage imod dine pakker, så du kan hente dem, når det passer dig.

Shape
Sikkerhed

Shape

Kontoret er låst fra 16.30 til 07.30 på hverdage og altid i weekenden, hvor du skal bruge en adgangskode for at komme ind. Der er installeret overvågningskameraer i store dele af bygningen, så dit kontor er sikkert hos os.

Plug'n'Play

Hos Coworking Plus betaler du én fast pris for alt det, din virksomhed har brug for. Vi stiller skriveborde og stole til rådighed, der er kaffe og te ad libitum, printere og scannere, fri parkering og meget mere!

Mødelokaler

Som coworker hos Coworking Plus har du fri adgang til at booke mødelokaler til både kundemøder, møder med samarbejdspartnere og hvad du ellers har brug for.

icons8-food
Frokostordning

icons8-food

Gider du heller ikke nøjes med en tør rugbrødsmad til frokost? Noahs Global, der holder til i vores køkken på stueetagen leverer alle hverdage 11:30 - 12:30 en lækker frokostbuffet, med varme retter, salat, brød og pålæg.

Shape
En del af fællesskabet

Shape

Den fordel, vi er mest stolte af at præsentere, er vores iværksætterfællesskab. Mere end 500 coworkers fra +140 virksomheder har valgt at have deres kontor hos Coworking Plus.

Shape
Rengøring

Shape

Hvis du bare ELSKER at gøre rent på dit kontor, kommer du nok til at savne det, når du flytter ind hos os. Vi har et skønt rengøringsteam fra CC Clean, der sørger for, at lokalerne altid er rene og præsentable.

Events

Vi afholder mere end 30 sociale og netværksevents hvert eneste år, hvor du som coworker får rig mulighed for at udvide dit netværk i Odenses iværksættermiljø.

Mads2000k-9
Mads er klar til at give dig en rundvisning

Vi holder til i Smith Parken. Du finder indkørslen til parkeringspladsen i Kochsgade tæt ved krydset med Grønlandsgade.

Vores hovedindgang er indgang D, og du finder receptionen på 2. sal.

Du kan finde os i centrum af Odense

Vi er kun ti minutters gang fra banegården. Kig ind og se dig omkring!

237ACC22-CE5A-44D7-B7D0-87317B217255
Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.