Historien om Coworking!

Historien

Vi startede med målet om at lave et rigtigt coworking space i Odense. Begrebet ‘coworking‘ er en del af vores DNA – vores vision er at have et space i konstant bevægelse, hvor vidensdeling, netværk og kreative rammer skaber grobund for et hus, der udvikler sig sammen med sine brugere. Vores hus ligger i de gamle cykelfabrikshaller, Smith & Co., i hjertet af Odense C og har masser af sjæl og liv.
historien
Fordele lounge

Kulturen

Kulturen er præget af lysten til både at dele viden og hverdagen med ligesindede. 

De coworkers, vi har i huset, hjælper hinanden, hvor de kan, og de sætter deres netværk, viden og kompetencer i spil, når det giver mening. 

Gennem vores månedlige events og Odin Award sørger vi for konstant at udvikle kulturen både i og udenfor huset. 

Netværket

Med mere end 100 virksomheder i huset bliver du en del af Syddanmarks største hub for startups, freelancere og scaleups.

Med så mange virksomheder ét sted oplever mange af vores coworkers, at det er lettere at få opgaver og at finde de rigtige samarbejdspartnere til de projekter, de sidder med. 

Mangler du en grafiker, tekstforfatter, programmør, fotograf eller en innovationskonsulent? Så finder du dem og mange flere hos os – alle under samme tag. 

Event networking
odin awards prize

Fra startup til scaleup

Det er nemt at gå fra startup til scaleup hos os. Du kan benytte dig af vores plug’n’play-koncept, hvor vi sørger for alt, der hedder kontordrift, så du kun skal koncentrere dig om at vækste i coworking-rammerne.

Hos os kan du starte én mand og vokse til mere end 20 uden at skulle flytte adresse. 

Historien skriver vi sammen – Skalér og vækst sammen med os.

Coworking Plus sørger for de inspirerende rammer, men det er vores coworkers, der skaber stedet og arbejdsmiljøet - ikke omvendt.

Mads Limère Fugl
Co-founder & CEO - Coworking Plus

Coworking Plus sørger for de inspirerende rammer, men det er vores coworkers, der skaber stedet og arbejdsmiljøet - ikke omvendt.

Mads Limère Fugl
Co-founder & CEO - Coworking Plus

Coworkers
i huset