Praktikanter søges til Coworking Plus

Skærmbillede 2021-05-18 kl. 10.46.43

Mangler du en praktikplads inden for grafik eller video til efteråret?

Coworking Plus er Syddanmarks største kontorfællesskab, hvor vi råder over mere end 5.000 kvm. I huset er der 450 kontorpladser og mere end 400 coworkers fordelt på over 150 virksomheder! 

I 2016 rykkede vi ind i de gamle cykelfabrikker på Kochsgade 31D, 2. sal, hvor vi holder til i dag! Det er kun en kort cykeltur fra UCL Seebladsgade, da vi ligger i det gamle Skibhuskvarter. Bussen holder også næsten lige ude foran døren, så det er let at komme til og fra. Hvis du er i bil, er der gratis parkering i baggården. Atmosfæren er meget åben, og der er plads til alle!

Vi søger to praktikanter fra juli/august 2021 (Den specifikke dato bliver aftalt senere i sammenråd med jer).

Hvad du kan forvente af praktikken hos os

Den grafiske praktikant kan forvente at arbejde med følgende:

  • WordPress
  • Billedredigering
  • Grafisk materiale til print
  • Visuelle elementer til websites og sociale medier


Den videografiske praktikant kan forvente at arbejde med følgende:

  • Opsætning og optagelse af reklamefilm
  • Redigering af videomateriale
  • Fotografering – både billeder og video til f.eks. events

Ud over de specifikke opgaver, så kommer du også til at have en stor del i det daglige grafiske arbejde. Du kommer til at få brugt mange af dine kompetencer fra studiet og finde ud af hvordan det er at bruge dem i praksis.

De to praktikanter kommer til at have et tæt samarbejde og sidde side om side. Samtidig kommer de til at arbejde tæt sammen med CEO og Co-founder Mads Fugl, som står for alle de daglige beslutninger. Vi er selvfølgelig påpasselige i forhold til COVID-19, så hvis det bliver nødvendigt, kan man komme til at arbejde hjemmefra.

Ønsket profil

Vi har umiddelbart ikke nogle krav til, hvilket program du laver materialet i. Det eneste krav, vi har til dig, er, at du har en fed personlighed, kan lide at tage ansvar og er klar til at networke med alle de andre coworkers i huset! Vi arbejder side om side med en masse forskellige virksomheder, så der er rig mulighed for at møde en masse nye mennesker med forskellige fagligheder!

Hvis du derimod har en lille drøm om at blive iværksætter, så er Coworking Plus det perfekte sted for dig! Du kommer til at oparbejde et kæmpe netværk blandt mange ligesindede, som du helt sikker kan få gavn af på lang sigt!

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Vedhæft gerne CV, samt en lille portfolio af tidligere relevante opgaver. Vi glæder os til at se, hvad du kan! 

Du kan se vores hjemmeside herunder, hvis du vil vide mere om, hvad vi laver:

https://www.coworkingplus.dk/

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, så send en mail til magnus@coworkingplus.dk.

Share this Article

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email