Coworking fordele

Coworking handler om...

Convenience & Community

Vi mener, at iværksættere skal have en nem hverdag uden bøvl med støvsugning på kontoret, regninger for el, vand og internet, jagt på brugte skriveborde på Facebook Marketplace og alle de andre opgaver, der følger med at have sit eget kontor. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på det vigtigste. Nemlig vækst og udvikling i din virksomhed.

Hos Coworking Plus vil du blive del af et iværksætterfællesskab med mere end 450 coworkers. Gennem de sidste otte år har vi fundet ud af, at vores coworkers er fantastiske til at hjælpe hinanden med problemer og skabe synergier og partnerskaber mellem deres virksomheder. Det har du mulighed for at blive en del af.

Shape
Gratis Parkering

Shape

Du er velkommen til at parkere gratis på vores parkeringspladser. Vi har mere end 100 parkeringspladser til rådighed, som du og dine besøgende frit kan benytte.

Shape
24/7 Adgang

Shape

Kontoret er åbent 24/7 hos Coworking Plus. Uanset om du vil arbejde 8.00 til 18.00 mandag til fredag eller 12.00 til 02.00 i weekenden, er du good-to-go.

Shape
Pakker & Breve

Shape

Du kan få dine pakker og breve leveret direkte til dit kontor. Hvis du ikke er på kontoret, vil receptionen tage imod dine pakker, så du kan hente dem, når det passer dig.

Shape
Sikkerhed

Shape

Kontoret er låst fra 16.30 til 07.30 på hverdage og altid i weekenden, hvor du skal bruge en adgangskode for at komme ind. Der er installeret overvågningskameraer i store dele af bygningen, så dit kontor er sikkert hos os.

Plug'n'Play

Hos Coworking Plus betaler du én fast pris for alt det, din virksomhed har brug for. Vi stiller skriveborde og stole til rådighed, der er kaffe og te ad libitum, printere og scannere, fri parkering og meget mere!

Mødelokaler

Som coworker hos Coworking Plus har du fri adgang til at booke mødelokaler til både kundemøder, møder med samarbejdspartnere og hvad du ellers har brug for.

icons8-food
Frokostordning

icons8-food

Gider du heller ikke nøjes med en tør rugbrødsmad til frokost? Noahs Global, der holder til i vores køkken på stueetagen leverer alle hverdage 11:30 - 12:30 en lækker frokostbuffet, med varme retter, salat, brød og pålæg.

Shape
En del af fællesskabet

Shape

Den fordel, vi er mest stolte af at præsentere, er vores iværksætterfællesskab. Mere end 500 coworkers fra +140 virksomheder har valgt at have deres kontor hos Coworking Plus.

Shape
Rengøring

Shape

Hvis du bare ELSKER at gøre rent på dit kontor, kommer du nok til at savne det, når du flytter ind hos os. Vi har et skønt rengøringsteam fra CC Clean, der sørger for, at lokalerne altid er rene og præsentable.

Events

Vi afholder mere end 30 sociale og netværksevents hvert eneste år, hvor du som coworker får rig mulighed for at udvide dit netværk i Odenses iværksættermiljø.

Sparinvest lounge

I vores kaffelounge på 1. sal har du mulighed for at holde afslappede møder med en lækker kop friskbrygget kaffe i hånden. Du kan også booke SparInvest Lounge til dit eget event med mulighed for at låne projektor og whiteboard.

Coworking Café

Afhold dit næste event i vores lyse og rummelige café med plads til 80 gæster. Coworking Café har et professionelt industrikøkken og en åben træterrasse, og kan bruges som lokale til et væld af forskellige selskaber. Caféen ligger i stueetagen af bygningen på Kochsgade 31 D, så den er meget nem at komme til.

hyggekroge

Tag en pause i en af vores mange behagelige hyggekroge. Rundt omkring i hele huset vil du finde hyggelige områder med bløde sofaer og lænestole. Brug dem til din næste brainstorming, et uformelt møde eller et afbræk fra arbejdet med en kop kaffe.

Conference room

Vores Conference Room kan opsættes præcist efter dine ønsker og har plads til 50 personer. Om du skal holde en workshop, konference, debat eller præsentation er Conference Room et godt valg. Hvis du vil tilbyde dine deltager lidt ekstra plads til networking kan Lounge 1905, der ligger lige udenfor lokalet også opsættes til det.

Adgang til vores netværk med mere end 500 Coworkers

Med et kontor i Coworking Plus får du direkte adgang til vores netværk med mere end 500 coworkers. Vi er et hurtigt voksende kontorfællesskab med et stærkt og inspirerende community, og du er inviteret med! Tag et kig på virksomhederne, der sidder i vores kontorfællesskab i Odense C, herunder. Måske kender du nogle af dem?

Spændende networking events

Vi afholder hvert år mere end 30 spændende events for coworkerne i vores kontorfællesskab og iværksættermiljøet i Odense. Der er masser af muligheder for at udvide dit netværk og hygge dig med Odenses iværksættere.

Fordele ved Coworking Plus

Som coworker i vores kontorfællesskab får du eksklusiv adgang til en lang række fordele og rabatter på services, der kan hjælpe din virksomhed. Det er sammen med alle de andre fordele en del af Coworking-konceptet. Du får adgang til alle fordelene, når du flytter ind i huset, uanset hvilken kontorløsning du vælger.

Fogsgaards Renseri Logo
SKJORTE RENS

Som coworker kan du hænge dine skjorte og jakkesæt på 2. sal og få dem renset og leveret direkte til dit kontor til en premiumpris gennem vores partner, Fogsgaards Renseri.

Paperturn logo
PAPERTURN

Som coworker hos Coworking Plus kan du få 35% rabat på Paperturns PDF-system. Skab dine egne interaktive PDF'er og gør læsningen til en oplevelse.

MTF
MENTOR TASK FORCE

Vil du have hjælp til at udvikle og vækste din virksomhed? MentorTaskForce kan med deres erfarne og kompetente mentorer hjælpe dig med at løse vækstproblemer.

KAFFE LARS

Kaffe Lars er husets leverandør af kaffe, som har lavet et kaffeblend specielt til vores coworkers præferencer. Kaffen kan både nydes på kontoret, eller købes med hjem til et god pris.

Morningscore logo
MORNINGSCORE

Maksimér din chance for at blive fundet af dine kunder gennem Google med Morningscore. Deres mål er at gøre det nemt og sjovt for dig at SEO-optimere din hjemmeside. Find rabatkode i velkomstbogen.

Visma dinero logo
VISMA DINERO

Hold nemt styr på bilag og faktura med Visma Dinero. Alle coworkers får 50% rabat det første år af deres Dinero Pro abonnement, når de opretter en ny konto hos Dinero. Find rabatkoden i velkomstbogen

Coworking Plus Ressourcer

Gennem vores samarbejde med BrainLog har vi fået udarbejdet en række ressourcer i projektet FETRA – Fellow Travelers, der kan hjælpe med at uddanne startups i Human Resource Management. HRM er en ekspertise, der ofte overses i nystartede virksomheder, hvilket ender med at skabe problemer senere på virksomhedens vækstrejse. Med vores uddannelsesressourcer gør vi vores del for at hjælpe startups, hvor vi kan.

Fetra Project Fellow Travelers Logo
HRM Quiz

Er du klar til at administrere medarbejderne i din virksomhed? Tag vores Human Resource Management quiz med direkte feedback og se, hvordan du klare dig.

NYHEDER

Hold dig opdateret på Coworking Plus' internationale projekter udført i samarbejde med BrainLog. Læs mere om Erasmus+  FETRA, COWLECTIVE og STAY AFLOAT projekterne.

Mads2000k-9
Mads er klar til at give dig en rundvisning

Vi holder til i Smith Parken. Du finder indkørslen til parkeringspladsen i Kochsgade tæt ved krydset med Grønlandsgade.

Vores hovedindgang er indgang D, og du finder receptionen på 2. sal.

Du kan finde os i centrum af Odense

Vi er kun ti minutters gang fra banegården. Kig ind og se dig omkring!

237ACC22-CE5A-44D7-B7D0-87317B217255
Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.