Events

Mere end 30 events hvert år

Events er en del af vores DNA

Hos Coworking Plus afholder vi hvert år mere end 30 både sociale og professionelle events, som alle coworkers i huset er inviteret med til. Vi skaber en god atmosfære og forkæler vores coworkers med nye spændende events hver eneste måned.

Til vores events får alle coworkers i vores kontorfællesskab i Odense mulighed for at lære og prøve noget nyt, udvide deres netværk i Odenses iværksættermiljø og hygge sig med deres kolleger. Herunder kan du få et glimt af, hvilke events der foregår i huset.

Events der har formet vores kontorfælleskab

Ved vores events får virksomhederne i kontorfælleskabet rig mulighed for at møde nye samarbejdspartnere og kunder og udvide deres netværk. Vi adskiller os fra andre kontorfællesskaber på Fyn ved at hjælpe vores coworkers med at finde synergier indbyrdes.

Julefrokost 1920x1080px
6.
DEC
Julefrokost 2024

Coworking Plus’ årlige julefrokost er tilbage fredag d. 6. december kl. 17.00-23.00. 

Vi holder selvfølgelig fast i traditionen, så du har mulighed for at deltage i en stor julefest eller holde jeres firmajulefrokost sammen med kollegerne fra Coworking Plus🎅🏼🧑🏼‍🎄

Der vil blive serveret en lækker klassisk julebuffet - helt som du kender den. Derudover vil der være fri bar med øl, vin, snaps og vand. 

Vi skaber den hyggeligste julestemning i Coworking Caféen med flot juleudsmykning og sørger for en aften fyldt med god underholdning. Vi kan allerede nu garantere, at det bliver en festlig og sjov aften.

Billetsalget åbner snarest!

Husk, der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig for at sikre din plads, så snart billetsalget åbner. 

Vi ser frem til en god julefrokost sammen med jer!

De bedste julehilsner,

Teamet hos Coworking Plus

6. december 2024
17:00
Coworking Café - Coworking Plus
J-dag 1920x1080
1.
NOV
J-dag

Kære Coworkers

Fredag d. 1. november kl. 14:30 falder sneen hos Coworking Plus. 🎅

Find din nissehue frem, pak det gode humør og kom frisk til en hyggelig eftermiddag i selskab med Wham, Mariah Carey og MC Einer, som sørger for legendariske hits og fantastisk stemning.  

Baren er åben i CO:LAB mellem kl. 14:30 - 16:00. 

Ho ho ho - Vi giver selvfølgelig den første øl 🍻

1. november 2024
14:30
CO:LAB - Coworking Plus
Brunsvigerens dag hjemmeside
10.
OKT
Brunsvigerens dag

Er du også en ægte fynbo, og elsker brunsviger lige så højt som vi gør? 

Torsdag d. 10. oktober kl. 14:30 - 15:30  hylder vi den fantastiske brunsviger med en konkurrence om hvem der kan bage den bedste coworking-brunsviger. Vi inviterer jer derfor til at komme og smage alle de lækre brunsvigere, og I bedømmer selvfølgelig hvilken der er bedst. 🥇

Vi skal naturligvis bruge et par coworkers, som tør at stille op i konkurrencen. Så hvis du tænker, at det da er dig, der bager den bedste brunsviger, så send en mail til kamilla@coworkingplus.dk eller kig forbi receptionen. 

Vi glæder os til at se jer!

10. oktober 2024
14:30
2. sal kaffeloungen - Coworking Plus
Fradagsbar Bingo 1920x1080
30.
AUG
Fredagsbar X Bingo

Gør dig klar til at råbe bingo når vi fredag d. 30. august åbner op for baren i CO:LAB - denne gang med en god gammeldags omgang bingo. 

Vi deler pladerne ud til bingo fra kl. 15, og vi starter med at spille kl. 15:30, hvor du selvfølgelig har mulighed for at vinde fede præmier. 

Fadølsbaren er åben fra kl. 15 - 17. Alle er velkommen - uanset om du deltager i bingo eller ej. Så kom og start weekenden med den hyggeligste fredagsstemning. Vi lover billige øl og godt humør! 

Du bedes tilmelde dig fredagsbaren her, således vi ved hvor mange som kommer. 

Vi glæder os til at se jer alle. 🍻

30. august 2024
15:00
CO:LAB - Coworking Plus
Beachvolley 1920x1080 QR
15.
AUG
Beachvolley på havnen

Kan du lide hygge, sjov og lidt konkurrence? Så kom med Coworking Plus på havnen torsdag d. 15. august kl. 15:00 - 18:00, hvor vi fyrer op for sommerstemningen med god musik, kolde drikkevarer, havespil og beachvolley. 🏐 ☀️😎

Vi sørger for alt udstyr til en hyggelig eftermiddag i selskab med gode kollegaer og partnere i huset, så det eneste du skal huske er at tilmelde dig eventet. Alle er velkommen, uanset om man er mere til at kigge på beachvolley-kampene end selv at spille. 

Det er selvfølgelig gratis at deltage, og du kan tilmelde dig eventet her.  🏖️

(S.U. senest mandag d. 12. august kl. 12:00) 

15. august 2024
15:00
Odense Havn, 5000 Odense C
Sommerfest 1920x1080
21.
JUN
Sommerfest hos Coworking Plus

Fredag d. 21. juni kl. 16:30 - 23:00 afholder vi årets sommerfest hos Coworking Plus, hvor vi inviterer alle coworkers, partnere og venner af huset til et brag af en fest. Der vil være live musik, DJ, sjove aktiviteter, kolde drikkevarer og god mad. Temaet for sommerfesten er mexicansk fiesta, så find din flotteste sombrero frem, og kom til en hyggelig aften på parkeringspladsen hos Coworking Plus 🇲🇽💃🌵

Du henter din gratis billet til sommerfesten her, men skynd dig for der kun et begrænset antal ☀️ (Deadline d. 21. juni kl. 12:00) 

Spar penge på forudbestilling af mad:

Du har mulighed for at spare penge ved på forhånd at købe billet til et lækkert mexicansk måltid til festen. Dette kan du gøre samtidig med, at du henter din billet.

 • Mad-billetten indeholder 3 tacos, hvor du selv kan vælge om det skal være med kylling, beef eller vegetarisk til 89 kr. og skal afhentes i madboden mellem kl. 17:30-19:00 🌮 (Normalpris: 109 kr. for 3 tacos. Billetten kan købes indtil mandag d. 17. juni kl. 12)
 • Drikkevarer-billetter kan købes i pakker med enten 5 eller 10 stk, og kan benyttes til en valgfri drikkevare i Albani-vognen. (Udvalget består af en sodavand, en fadøl eller et glas huset-vin.) 

 

Derudover er det muligt både at købe mad og forskellige drikkevarer til festen. 

Vi glæder os til at se jer alle til sommerfesten! 🎊

21. juni 2024
16:30 - 23:00
Coworking Plus, Kochsgade 31 D
May Rosé 1920x1080
28.
MAJ
May Rosé

Tirsdag d. 28. maj afholder vi vores årlige May Rosé event.

Vi har selvfølgelig bestilt godt vejr og dejlige rosévine fra vores partner VildMedVin, så tag en pause fra arbejdet, og kom forbi terrassen ved kantinen mellem kl. 15:00 - 16:00. ☀️

Udover skønne rosévine vil vi også byde på rosé-vingummi, så kom og lær dine coworking-kolleger endnu bedre at kende, og nyd en afslappende eftermiddag med god stemning i godt selskab. 🤗

Vi ses på terrassen! 🍷

28. maj 2024
15:00
Terrassen ved kantinen - Coworking Plus
Fredagsbar bordfodbold 1920x1080
17.
MAJ
Fredagsbar med bordfodboldturnering

Fredag d. 17. maj åbner vi igen op for fredagsbaren i CO:LAB, og denne gang med bordfodboldturnering faciliteret af vores egne coworkers - Lead Your Way. Så nu har du chancen for at udfordre dine coworking-kolleger i, hvem der er de bedste spillere. Vi spiller i hold af 2 personer. ⚽ 🏆

Baren vil være åben fra kl. 15 - 17, så kom og start weekenden med den fedeste fredagsstemning. Vi lover god musik, billige øl og godt humør. Det er en fantastisk mulighed for at netværke og møde nye mennesker. 

Du tilmelder dig både fredagsbaren og bordfodboldturneringen her.

Bordfodboldturnering: Der er begrænset pladser i bordfodboldturneringen, og vær opmærksom på at I som hold kun skal hente én billet pr. hold.

Vi glæder os til at se jer alle - uanset om du deltager i turneringen eller ej! 🍻

17. maj 2024
15:00
CO:LAB - Coworking Plus
Golfturnering 1920x1080
2.
MAJ
Golfturnering

Har du et godt sving? 🏌️

Du har nu mulighed for at deltage i Coworking Plus’ golfturnering, som afholdes i samarbejde med Cand.

Turneringen afholdes torsdag d. 2. maj kl. 15:00 - 18:00 hos Odense Eventyr Golf, hvor vi starter med lidt opvarmning. Herefter går vi 9 huller på pay and playbanen, og afslutter dagen med en præmieoverrækkelse til den bedste golfspiller. Alle kan være med, uanset om du er en erfaren golfspiller eller aldrig har haft en kølle i hånden før. 

Det koster 200 kr. at deltage og med i prisen er der adgang til pay and playbanen, udstyr og drikkevarer under turen.

Hent din billet her

(Billetsalget lukker mandag d. 29. marts kl. 12.00).

Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag på greenen ⛳️

2. maj 2024
15:00
Falen 227, 5250 Odense
Infomøde bred (4)
1.
MAJ
Udvidelse: Infomøde

Drømmer I om mere plads på kontoret? Så er det nu, I skal slå til 🙋

Vi er snart klar til at vise de nye lokaler frem, og der er rig mulighed for, at I kan få opfyldt jeres drømme om mere plads eller nye rammer. 

Vi har prioriteret, at give jer mulighed for at reservere pladser, inden vi udbyder til andre, og der er mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på de nye lokaler💡

Alle Coworkers er velkomne!

Der vil være:

 • Fremvisning af plantegninger og 3D-modeller 📐
 • Mulighed for at reservere lokaler og evt. foreslå justeringer, så det matcher jeres behov 🪴
 • Praktisk information om åbningsdato og flytning 🗓️
 • Croissanter og kaffe 🥐☕


Tilmeld dig her ➡️ https://forms.gle/P2oULVsquUXuguMQ6

1. maj 2024
08:30 - 9:30
Konferencerummet 2. sal
Coworking Strike (hjemmeside)
19.
APR
Coworking Strike

Traditionen tro afholder vi Counter Strike turnering hos Coworking Plus sammen med Hippo Productions. Så er du klar til at få testet dine fingersnilde egenskaber og din reaktionsevne? 

Fredag d. 19. April fra kl. 16.00 til kl. 02.00 åbner vi op i Sparinvest Lounge med fadølsanlæg, drinks, snacks, et hyggeligt loungeområde og selvfølgelig stormskærm. 

Vi håber på god opbakning, så vi kan få de bedste kampe - og nok vigtigst af alt, finde de 2 bedste Counter Strike spillere hos Coworking. 

Læs meget mere om regler og  turnerings-formatet her.

TILMELD JER HER. Det koster 200 kr. pr. hold, billetprisen indeholder adgang til turneringen og  6 x fadøl. Derudover skal I sende en mail til: hej@hippoproductions.dk 

I mailen skal i angive følgende:

Navn på hold: 
Navn på deltagere:

19. apr 2024
16:00
Lounge 1. sal - Coworking Plus
SN 18 april
18.
APR
Speednetworking

Kom og lær flere af dine kontorfæller at kende!

Lead Your Way og Coworking Plus inviterer til Speednetworking d. 18. april kl. 14.30 - 15.30 i loungen på 1. sal.

Alle er velkomne, både i og udenfor huset, dog beder vi om at man tilmelder sig, så vi ved hvor mange der cirka deltager.
Max. 40 deltagere pr. event.

Eventet faciliteres af Malte Lange, fra Lead Your Way - som vil sikre at dialogerne kommer i gang, giver deltagerne små tricks og fifs til at få en god dialog i gang med dem vi ikke kender så godt og styrer slagets gang. Spørgsmål, åbninger og øvelser vil skifte fra gang til gang.

Tilmelding sker via Coworking Plus Appen eller på vores LinkedIn Event, som du finder igennem QR koden.

Vi ses til en god omgang faciliteret networking - og hvem ved måske du finder din nye padel-partner, kunde, leverandør, samarbejdspartner eller kaffebuddy. 🙌🏼

18. apr 2024
14.30
Lounge 1. sal - Coworking Plus
Tour De Coworking - Hemmelig (hjemmeside)
12.
APR
Tour De Coworking

Det er blevet tid til vores årlige Tour de Coworking, som finder sted fredag d. 12 april kl. 14:30 - 17:00, hvor vi vil tage på en festlig tur rundt i huset og besøge et par kontorer. Hvert kontor har selvfølgelig deres eget tema, og står klar med deres eget unikke udvalg af drikkevarer og snacks. 🥂

Vi lover en fredagsstemning udover det sædvanlige, hvor du vil få mulighed for at netværke med andre coworkers og møde nye mennesker i sjove og festlige rammer. Så tag dine bedste coworking-kolleger under armen, og deltag til årets fedeste kontor-tour.  

Vi beder dig tilmelde dig her eller via QR-koden, så vi har et overblik for hvor mange der deltager på turen - jo flere, jo bedre 👫

Programmet er hemmeligt lidt endnu, men I kan godt glæde jer til at besøge nogle fede kontorer.  

Vi ser frem til endnu en fantastisk Tour de Coworking sammen med jer! 🥳

12. apr 2024
14.30
CO:LAB - Coworking Plus
howtobrand_post2
9.
APR
How to Brand

Kære coworkers!

Coworking Plus er glade for at kunne invitere dig til foredraget How to Brand, som finder sted tirsdag d. 9. april kl. 14.30-16.00 i konferencen på 2. sal. 

Vi vil, med hjælp fra husets egne coworkers Kristian Frost, Louise Meyland og Nicolai Fohlmann, gøre dig klogere på, hvordan du opbygger et brand og bruger det strategisk i din markedsføring.

I kan tilmelde jer her eller via QR-koden.

Vi glæder os til at se jer! 🤗 

9. apr 2024
14.30
Konferencen 2. sal - Coworking Plus
Padelturnering 4
4.
APR
Padelturnering

Så er det igen tid til at udfordre vores coworker-mester i padel tennis. 🎾

Torsdag d. 4. april har du mulighed for at udfordre Theis fra Lead Your Way, og sikre at det er dig der går hjem med titlen som Coworking Plus’ bedste padel-spiller. For lad os være ærlige, hvem vil ikke gerne have den titel? 🥇 

Turneringen finder sted i Padelboxen fra kl. 15:00 - 18:00, og det koster 220 kr. at deltage. Vi spiller 2 timers padel i americano format, og der er selvfølgelig 2 drikkevarer, frugt og müslibar med i prisen. 🍏

Tilmeld dig her.

Så find de hurtige sko frem, og skynd dig at tilmelde dig. Vi har nemlig kun 24 pladser i turneringen, som fordeles først til mølle. Alle er naturligvis velkomne, uanset hvilket niveau man er på! 

I mellemtiden må du øve grebet om ketcheren, for må den bedste coworker vinde! ✊

Pst… der er selvfølgelig præmie til vinderen 🤫

4. apr 2024
15:00
Tolderlundsvej 92, 5000 Odense C
Fredagsbar Quiz QR (hjemmeside)
8.
MAR
Fredagsbar med quiz

Så er det tid til at finde den/de klogeste coworker(s) 🎓 

Fredag d. 8. marts inviterer vi jer til en god omgang fredagsbar i CO:LAB, og findes der en bedre måde at gå på weekend på, end lige at få afgjort hvem der er de klogeste coworkers i huset? 

Der er lagt op til quiz i almen viden og sjove fun facts. Hvis du er en champ, kan du tilmelde dig quizzen alene, eller man kan stille op i hold på max 4 deltagere. Tilmelding til quizzen foregår gennem QR-koden eller klik her (Som hold skal kun én person tilmelde sig).

Baren er åben fra kl. 15 - 17, og alle er selvfølgelig velkommen uanset om man vil deltage i quizzen eller ej. 

Så tag dine bedste kollegaer under armen, og start weekenden med et par timers hyggelig samvær. 

Vi glæder os til at se jer alle! 🍻

8. mar 2024
15:00
CO:LAB - Coworking Plus
Kan_Ai_transformere_coworking1920_1080
28.
FEB
Kan AI transformere din arbejdsgang

Onsdag d. 28. februar kl. 14.30 - 16.00 i konferencen på 2. sal kan du blive meget klogere på Kunstig intelligens

(AI).Kunstig intelligens (AI) siver ind i vores it-værktøjer, hverdag og brancher. Spørgsmålet er, hvordan og med hvilket formål den kunstige intelligens kan tages i brug? På Shareshoppen vil vi invitere ind i maskinrummet og vise hvordan AI allerede er en Co-pilot i vores respektive virksomheder. 

Efter oplæggene er der tid til spørgsmål og vi hjælper hinanden med at gennemskue potentialerne og helt konkrete værktøjer, som kan afprøves og måske integreres i vores arbejdshverdag.

Program:

 • Martin Kongshave Tankespirerne: General indflyvning til brugen af AI i hverdagen (værktøjskasse)
 • Emil Olsen – Target_AI: Fra brief til udvikling - Den korteste vej. Target_AI bruger ChatGPT til at forbedre de interne processer og vil fortælle om hvordan det hjælper dem til at spare tid og mindske kommunikationsudfordringer ved interne overleveringer.
 • Michael Sloth Esoft: “Soft start til full launch” Hvordan Esoft AI er startet, som et "kælder" projekt til idag, hvor det gør indgreb i +800 Esoft kollegaers hverdag (inkl. fejl og bump undervejs, selvfølgelig 😉)
 • Netværksaktivitet: Hvordan kan AI inddrages i min virksomhed/hverdag


Bliv klogere på AI, tilmeld dig her 👈 

28. Feb 2024
14.30
Konferencen 2. sal - Coworking Plus
CO & THE SMOOTH (Hjemmeside)
1.
FEB
Co & The Smooth

Kære coworkers 

Vi håber, at I alle har haft en strålende start på det nye år! For at tilføje lidt ekstra energi til vores fællesskab på kontoret, vil vi gerne invitere alle coworkers til Co & The Smooth torsdag d. 1. februar kl. 14:30 - 16:00 i kaffe loungen på 2. sal. Her vil teamet bag Coworking Plus forkæle jer med lækre smoothies - selvfølgelig hjemmelavet. 🍌🍓🍍🍏🫚

På menukortet finder du:

💚 Co Green: En forfriskende grøn smoothie skabt til at kickstarte din dag. 

🚀 Get Me Working: En energifyldt drink, designet til at hjælpe dig med at tackle arbejdsdagen.

Vi håber, at I vil tage en velfortjent pause fra arbejdsdagen, og kigge forbi til hyggeligt samvær på kontoret over en god smoothie. Vi glæder os til at se jer alle!

1. Feb 2024
14.30
2. sal - Coworking Plus
Til storskærm(31 jan)
31
JAN
Speednetworking

Kom og lær flere af dine kontorfæller at kende

Lead Your Way og Coworking Plus inviterer til Speednetworking d. 31. januar kl. 14.30 - 15.30 i loungen på 1. sal.

Alle er velkomne, både i og udenfor huset, dog beder vi om at man tilmelder sig, så vi ved hvor mange der cirka deltager.
Max. 40 deltagere pr. event.

Eventet faciliteres af Malte Lange, fra Lead Your Way - som vil sikre at dialogerne kommer i gang, giver deltagerne små tricks og fifs til at få en god dialog i gang med dem vi ikke kender så godt og styrer slagets gang. Spørgsmål, åbninger og øvelser vil skifte fra gang til gang.

Tilmelding sker via Coworking Plus Appen eller på vores LinkedIn Event, som du finder igennem QR koden.

Vi ses til en god omgang faciliteret networking - og hvem ved måske du finder din nye padel-partner, kunde, leverandør, samarbejdspartner eller kaffebuddy. 🙌🏼

31. Jan 2024
14.30
Lounge 1. sal - Coworking Plus
Nytårskur Web
25
JAN
Nytårskur 2024

Vi i Coworking Plus ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår. Vi håber, at du kommer godt ind i 2024 og er klar på alt hvad det bringer.

Vi afholder nytårskur torsdag den 25. januar kl. 16.00 - 18.30, og vi vil gerne invitere dig med. Så tag turen til Kochsgade og få indblik i, hvad der venter os i vores coworking space i løbet af 2024. Der vil være bobler, hotdogs og mulighed for at købe drikkevarer. 🥂 🌭

Kom og tilbring et par hyggelige timer med os, hvor der vil være musik og det bedste iværksætter community i Odense.

25. Jan 2024
16.00
2. sal - Coworking Plus
Juleafslutning (2)
20
DEC
Gløgg & Æbelskriver

Kære alle,

Inden vi trækker stikket og tager på en velfortjent juleferie, vil vi gerne invitere jer og jeres familie til en hyggelig eftermiddag med gløgg, lune æbleskiver og en kop varm kakao, for dem, der ikke er til gløgg. 🧑‍🎄🎅 


Så kom endelig forbi kaffeloungen på 2. sal og brug et øjeblik på at ønske dine coworking-kolleager en glædelig jul og et godt nytår. 🌲✨ 

20. Dec 2023
14.30
Kaffelounge 2. sal - Coworking Plus
Til storskærm (14 dec)
14.
DEC
Speednetworking

Kom og lær flere af dine kontorfæller at kende

Lead Your Way og Coworking Plus inviterer til Speednetworking d. 14. december kl. 14.30 i kantinen.

Alle er velkomne, både i og udenfor huset, dog beder vi om at man tilmelder sig, så vi ved hvor mange der cirka deltager.
Max. 40 deltagere pr. event.

Eventet faciliteres af Malte Lange, fra Lead Your Way - som vil sikre at dialogerne kommer i gang, giver deltagerne små tricks og fifs til at få en god dialog i gang med dem vi ikke kender så godt og styrer slagets gang. Spørgsmål, åbninger og øvelser vil skifte fra gang til gang.

Tilmelding sker via Coworking Plus Appen eller på vores LinkedIn Event, som du finder igennem QR koden.

Vi ses til en god omgang faciliteret networking - og hvem ved måske du finder din nye padel-partner, kunde, leverandør, samarbejdspartner eller kaffebuddy. 🙌🏼

Varighed: 45 minutter
Pris: 0 kr

14. Dec 2023
14.30
Kantinen, Coworking Plus
julefrokost_19x6
8.
DEC
Julefrokost 2023

Kære coworkers,

Coworking Plus’ årlige julefrokost er tilbage, og vi gentager succesen fra sidste år! Så her er en unik mulighed for at komme til stor julefest, eller holde jeres firmajulefrokost, sammen med resten af jeres kolleger fra Coworking Plus🎅🏼🧑🏼‍🎄

Der vil igen i år blive serveret en stor lækker traditionel julebuffet, som du kender den. Derudover vil der være fri bar med snaps, øl, vin og vand. 

Vi skaber den hyggeligste julestemning i Coworking Caféen med flot juleudsmykning og sørger for en aften fyldt med god underholdning. Vi kan allerede nu garantere, at det bliver en festlig og sjov aften.

Husk, der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig for at sikre din plads. 

Du kan tilmelde dig her!

Vi ser frem til en god julefrokost sammen med jer! 🎄

De bedste julehilsner,

Teamet hos Coworking Plus

8. Dec 2023
17.00
Coworking Caféen
Julepadel 1920x1080
7.
DEC
Jule-padelturnering

Lige nu sidder Theis fra Lead Your Way sikkert som Coworking Plus’ mester i padle-tennis og vi skal finde ud af, om det var rent held, at han løb med sejren sidste gang. 🥇 🎾

Så nu er det igen tid til at kridte skoene og justere balancen i ketcheren, for d. 7. december afholder vi jule-padelturneirng hos Coworking Plus. 🎅👟

Denne gang kæmper vi ikke bare om håneretten …  vi kæmper om håneretten dagen inden vores årlige julefrokost, og den kan være meget værd når vi dagen efter, ses til årets julefrokost. 👏 

Det koster 220 kr. at deltage. Du får 2 timers padel (Americano format) og 2 stk. drikkevare og frugt/müslibar. 

Først til mølle princip, vær opmærksom på at der kun er 24 pladser (alle kan være med, uanset niveau)! Hent din billet her!

Vi er klar til kamp. Må den bedste coworker vinde. 🤞

📅 7. december 

📍 Padelboxen, hal 2 

🕛 14.30 - 17.30 

7. Dec 2023
14.30
Padelboxen - Tolderlundsvej 92, 5000 odense c
380365471_809341324212795_6528280660285643071_n
5.
DEC
Masterclass

I dag scorer knap 22% af den danske befolkning højt på stress.              Altså mere end 1 ud af 5!

En stress-sygemelding koster dyrt, og kan få store konsekvenser, hvis man kun er få medarbejdere i sin virksomhed, eller ligefrem er solo-selvstændig.

Med denne masterclass vil vi give dig 5 konkrete og håndgribelige redskaber, som du kan bruge for at undgå at blive en af de knap 22%, som ender med stress.

Det vil være redskaber, som du kan tage med direkte ind i din hverdag. Og bedst af alt, så vil de fleste af redskaberne ikke kræve ret meget af din tid. 

5. Dec 2023
14.00
Konferencen på 2. sal - Coworking Plus
1920x1080-11 (1)
16.
NOV
Ignite Odense

Ignite Odense er en festdag i innovationens navn, hvor mere end 1200 iværksættere, investorer, rådgivere og alle andre, som har noget at gøre med iværksætteri er samlet under samme tag. 🔥

Dagen byder på inspirerende keynoteoplæg, afgørelsen på Odin Award, Pitch Audition og 48 timers udfordringen, en masse spændende sideevents og matchmaking-arrangementer i verdensklasse. 💪🏼

Skal du med? Det hele foregår i Jyske Bank Arena d. 16. november. 🚀Hent din billet her!

16. Nov 2023
10.00
Jyske Bank Arena, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ
Speednetworking HD
8.
NOV
Speednetworking

Kom og lær flere af dine kontorfæller at kende

Lead Your Way og Coworking Plus inviterer til Speednetworking d. 8. november kl. 9.00 i loungen på 1. sal.

Alle er velkomne, både i og udenfor huset, dog beder vi om at man tilmelder sig, så vi ved hvor mange der cirka deltager.
Max. 40 deltagere pr. event.

Eventet faciliteres af Malte Lange, fra Lead Your Way - som vil sikre at dialogerne kommer i gang, giver deltagerne små tricks og fifs til at få en god dialog i gang med dem vi ikke kender så godt og styrer slagets gang. Spørgsmål, åbninger og øvelser vil skifte fra gang til gang.

Tilmelding sker via Coworking Plus Appen eller på vores LinkedIn Event, som du finder igennem QR koden.

Vi ses til en god omgang faciliteret networking - og hvem ved måske du finder din nye padel-partner, kunde, leverandør, samarbejdspartner eller kaffebuddy. 🙌🏼

Varighed: 45 minutter
Pris: 0 kr

8. Nov 2023
09.00
Loungen på 1. sal, Coworking Plus
J-DAG_16x9
3.
NOV
J-dag

Kære Coworkers,

Sneen falder fredag d. 3. november hos Coworking Plus og J-dag er over os. ❄️

Det fejrer vi og giver den første øl, - så find nissehuen frem, pak det gode humør og kom frisk til en hyggelig eftermiddag med Chris Rea, Shakin’ Stevens, Mariah Carey og Drenge fra Angora som sørger for fantastisk stemning mens du netværker med de andre her i huset.🎄🍻

🎅HO HO HO vi ses HO HO HO🎅

3. Nov 2023
14.30
CO:LAB
CS Tegnebræt 1 kopier
27.
OKT
Efterårsturnering CS:GO

Der var rigtig god opbakning da vi i foråret afholdte Counter Strike Turnering hos Coworking Plus. Derfor har vi besluttet at afholde en efterårsturnering.

Så er du klar til at få testet dine fingersnilde egenskaber og din reaktionsevne? 

Fredag d. 27. Oktober fra kl. 16.00 til kl. 02.00 åbner vi op i Sparinvest Lounge på 1. sal med øl, drinks, snacks, et hyggeligt loungeområde og selvfølgelig stormskærm og denne gang vil der også være en kommentator.

Vi håber på god opbakning, så vi kan få de bedste kampe - og nok vigtigst af alt, finde de 2 bedste Counter Strike spillere hos Coworking for efterårsturneringen. 

Læs meget mere om regler og  turnerings-formatet her 

TILMELDING SKER TIL

hej@hippoproductions.dk 

I mailen skal i angive følgende:

Navn på hold: 
Navn på deltagere:

27. Okt 2023
16.00
SparInvest Lounge på 1. sal
brunsviger_19x6 (3)
11.
OKT
Brunsvigerens dag

Den 11. oktober er det igen tid til at hylde den fantastiske brunsviger – den ultimative fynske livret! Traditionen tro afholder vi en Brunsviger-bage-konkurrence for at markere dagen. Hvem er kagebossen og kan bikse den bedste brunsviger sammen? Det er op til alle coworkers at bedømme. Så kom forbi kaffe loungen på 2. sal og smag på en masse lækre brunsvigere. 

Men selvfølgelig bliver det ikke rigtig en konkurrence, hvis der ikke er nogen brunsvigere på bordet. Så skulle du have lyst til at bidrage med en hjemmebagt brunsviger, send gerne en mail til cecilie@coworkingplus.dk eller kom fordi receptionen på 2. sal 🧁

11. Okt 2023
14:30
Kaffe Lounge 2. Sal, Coworking Plus
EIBE_1920X1080_Site_Coworking
9.
OKT
Kommercialisering af ny produktkategori
I 2016 stod markedet for 'PCR-hjemmetest' på tærsklen til en revolution. Prisen var attraktiv, og potentialet var enormt.
 
Opdag hemmelighederne bag (u)succesfuld lancering
 • Forberedelse og timing af ny produktkategori 
 • Eksekvering og pivotering af forretningsmodel 
 • Failing forward erfaringer før og efter
 
Hans Eibe deler sin erfaring med casen er Test Dig Selv ApS (2016-2019), der var i Løvens Hule og nomineret til EY Entrepreneur of the Year. Der er god mulighed for spørgsmål og dialog.
 
Tilmelding sker til cecilie@coworkingplus.dk inden torsdag d. 5. oktober.
9. Okt 2023
15:00 - 16.00
Konferencen 2. sal - Coworking Plus
Fredag d. 6. oktober kl. 14.00 - 18
6.
OKT
Oktoberfest hos Coworking Plus! 🍻🎶🇩🇪

Lederhosen, øl og schlagermusik - det er tid til at fejre den tyske tradition på Coworking Plus! I samarbejde med Albani inviterer vi dig til Oktoberfest den 6. oktober kl. 14.00 - 18.00 i kantinen.

Vi har sammensat en eftermiddag fyldt med festlig Tyrolermusik, kolde 1 liters øl og en spændende quiz, der vil udfordre dine tyske kundskaber. Så find dine Lederhosen frem, eller invester i et par, og tag en Coworker under armen for at opleve den autentiske stemning, som kun Oktoberfest kan levere!

Sæt kryds i kalenderen den 6. oktober, og gør dig klar til en uforglemmelig Oktoberfest-oplevelse. 

Prost! 🍻🎉🇩🇪

6. Okt 2023
14:00
Kantinen, Coworking Plus
Cybersikkerhed hjemmeside redigeret
3.
OKT
Morgenmøde om Cybersikkerhed

It Branchen invitere alle coworkere til Morgenmøde om Cybersikkerhed hos Coworking Plus.

Har du overvejet hvordan du forbereder dig på og håndterer hackerangreb? 😱 🆘

Risikoen for at blive hacket går desværre kun en vej og de fleste af os vil nok blive udsat for hacking på et tidspunkt i vores karriere. Derfor har IT branchen arrangeret eventet Cybersikkerhed – er det dit ansvar? 👨🏫

Kom og hør om cybersikkerhedstruslen i 2023 og hvordan den vil se ud i fremtiden, præsenteret af cybersikkerhedsspecialisterne fra Improsec. 

Her vil du, gennem en præsentation af et reelt hackerangreb, få værktøjer og viden til at håndtere angrebet mens det står på og de efterfølgende implikationer det medfører – både de tekniske og mentale hos ledelse, medarbejdere og kunder. 🙌

Tilmeld dig eventet her! Det bliver med garanti lærerigt

3. Okt 2023
09:00
CO:LAB, Coworking Plus
Speednetworking HD
21.
SEP
Speednetworking 🗣️

Kom og lær flere af dine kontorfæller at kende

Lead Your Way og Coworking Plus inviterer til Speednetworking d. 21. september kl. 14.30 i loungen på 1. sal.

Alle er velkomne, både i og udenfor huset, dog beder vi om at man tilmelder sig, så vi ved hvor mange der cirka deltager.
Max. 40 deltagere pr. event.

Eventet faciliteres af Malte Lange, fra Lead Your Way - som vil sikre at dialogerne kommer i gang, giver deltagerne små tricks og fifs til at få en god dialog i gang med dem vi ikke kender så godt og styrer slagets gang. Spørgsmål, åbninger og øvelser vil skifte fra gang til gang.

Tilmelding sker via email til networking@leadyourway.dk - send dit navn, email og den virksomhed du kommer fra + dato for hvilken speednetworking du ønsker at deltage i (vi har nemlig flere)

Vi ses til en god omgang faciliteret networking - og hvem ved måske du finder din nye padel-partner, kunde, leverandør, samarbejdspartner eller kaffebuddy. 🙌🏼

Varighed: 45 minutter
Pris: 0 kr

21. Sep 2023
14:30
Lounge på 1. sal, Coworking Plus
Agenda Advokater Ejeraftale Oplæg Hos Coworking Odense
15.
SEP
Agenda Advokater: Få styr på din ejeraftale 📑

Har du styr på din ejeraftale? 📢

Den 15. september inviterer vores partner Agenda Advokater til et "gå-hjem-oplæg" hvor du kan få alle dine spørgsmål til ejeraftaler besvaret.

Oplægget finder sted 14 - 15 i konferencerummet på 2. sal, og alle husets coworkers er inviteret!

Så hvis du gerne vil vide hvad en ejeraftale er, hvorfor den er så vigtig og hvad de største juridiske faldgrupper i forbindelse med indgåelsen er...

Så kom endelig med!

Foruden bliver der serveret en fredagsøl (eller sodavand), og der vil der være rig mulighed for at få tjekket op på, om netop jeres ejeraftale er up-to-date.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til  senest 13. september.

Vi glæder os til at se jer!

15. Sep 2023
14:00
Konferencerummet, 2. Sal, Coworking Plus
Kom med til årets store (1)
10.
AUG
Sommerfest 2023 ☀️

Kære coworkere, partnere og venner af huset.

Du er inviteret til vores årlige sommerfest den 10. august kl. 16.30 - 23.00. ☀️🍻 Der vil være live musik, DJ, sjove aktiviteter, kolde øl og foodtrucks.

Skynd dig at få en billet, det bliver en fed aften!
Du kan hente din billet her, det er gratis at deltage 🥳

Vi ses til sommerfesten!

10 Aug 2023
16:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Skakturnering 1080x1920
28.
JUN
Skak turnering

Kære Coworker.
Kom og vær med til skakturnering onsdag d. 28 juni fra kl. 16.00 - 18.00!♟️ Vi spiller på tid med 10 minutter pr. spiller pr. kamp + 3 sekunder pr. træk. Spillet er for erfarne såvel som begyndere. Turneringsformen afgøres når vi kender antallet af tilmeldte, men vi går efter 2-3 kampe pr. person.Seneca Recruitment og Coworking ser frem til en sjov turnering, hvor Coworkings bedste skakhjerne endelig bliver fundet.

Ps. der vil være øl til at dulme nerverne 🍻

Tilmeld dig til Henrik på henrik@senecarecruitment.com

Senest tilmelding tirsdag d. 27 kl. 16.00 😊

28 Jun 2023
16:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Beachvolley 1920x1080
15.
JUN
Beachvolley på havnen

Er du klar til at have det sjovt og konkurrere med dine kolleger og vores partnere i huset? Så skal du tilmelde dig vores kommende event på havnen, hvor vi spiller beachvolley. 🏐☀️

Vi vil have lidt kolde drikke klar til at slukke tørsten under spillet, og vi vil sørge for en masse konkurrence, så det bliver en eftermiddag fyldt med sjov og spænding. Hvis du ikke er til spil, er du stadig mere end velkommen til at deltage og kigge på, mens dine kolleger konkurrerer. 🍻

Eventet finder sted på havnen, så det er let at komme dertil, og vi sørger for, at alt udstyr er klar til spillet. Så tøv ikke med at tilmelde dig nu, og tag med os på en uforglemmelig dag med sport, sjov og samarbejde! ⛱️🙌🏼☀️

Husk at tilmelde dig senest den 14. juni kl. 12.00! Det er gratis og du tilmelder dig her 

Hvis det viser sig at vejret ikke skulle være med os, kommer vi til at rykke eventet til en anden dag 😊

15 Jun 2023
15:00
Odense havn
pift_16x9
1.
JUN
Pift din sommer op med PIFT ØL

Kære Coworker

Kom og oplev sommerens mest forfriskende begivenhed!🍋🥭

Pift din sommer op med en kølig øl, der giver dig det ekstra pift, du har brug for. PIFT SKRUER OP FOR BYENS FARVER OG GADENS STEMMER, og vi inviterer alle coworkers til en PIFT-eftermiddag 😉

1 Jun 2023
15:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking 1920x1080 (1)[79]
31.
MAJ
Bliv klogere på tryg digital tilstedeværelse

Kære coworker 

HAR DU GJORT DIG NOGLE OVERVEJELSER, HVAD ANGÅR IT-SIKKERHED OG -SETUP I VIRKSOMHEDEN?

I takt med at vores hverdag bliver mere digital, stiger antallet af de digitale trusler også. Dette kan bl.a.  resultere i alvorlige økonomiske konsekvenser og tab af data i virksomheden, hvis ikke du har taget dine forholdsregler.

GØR DIG KLOGERE PÅ EN TRYG DIGITAL TILSTEDEVÆRELSE MED CHILI! 🌶️

Kom til lækker morgenmad og et spændende oplæg med Martin Larsen, der i dagens anledning kommer til at uddybe, hvordan din virksomhed kan arbejde indenfor trygge rammer i denne utrygge digitale tid, som vi lever i.

Vi glæder os til at se dig! 😊

For at vi sikre der er kage nok til morgenmaden, må I meget gerne tilmelde jer til Cecilie på Cecilie@coworkingplus.dk

Su. tirsdag d. 30 maj kl. 12.00

31 Maj 2023
08:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Dart Turnering
25.
MAJ
Dart turnering

Kære coworker 

Kom og vær med til en sjov og hyggelig dart turnering i Dart Odense torsdag d. 25 maj kl. 18.00 - 21.00! Vi spiller Mickey, som er en perfekt spilform for både erfarne og nye spillere. Det er nemt at lære og kræver ikke de store matematiske færdigheder. 🎯 

Vi giver den første øl til alle som deltager i turneringen. 🍻

Simply Power og Coworking ser frem til at se dig til en fantastisk aften fyldt med konkurrence og sjov. Der er kun et begrænset antal pladser, så det er først til mølle-princippet. Tøv ikke med at tilmelde dig nu for at sikre din plads i turneringen - Det er gratis, tilmeld dig her!

25 Maj 2023
18:00
Grønløkkevej 16, KLD
yoga_16x9
16.
MAJ
Mind Your Heart Yoga

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til en times yoga, i samarbejde med Mind Your Heart. Mind Your Heart vil i løbet af timen, undervise i forskellige former for yoga 🧘‍♀️

 • Hatha Yoga
 • Flow Yoga
 • Yin Yoga


Hatha Yoga vil hjælpe dig med at opbygge styrke og fleksibilitet, mens Flow Yoga vil få dit blod til at flyde og give dig mere energi. Yin Yoga vil hjælpe dig med at slippe af med stress og spændinger, da du bliver guidet til at slappe af både i krop og sind.
Yogatimen slutter af med en afslappende meditation.

Vi håber at se dig til yoga tirsdag d. 16. maj kl. 15.00 - 16.00 i konferencen på 2. sal.

Det er gratis at deltage og vi sørger for at der er en yogamåtte til alle. Vi kan max være 18, så vi kører først til mølle princippet. Tilmeld dig her

16 Maj 2023
15:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
rosé_19x6 (1)
11.
MAJ
May Rosé

Kom forbi til en hygge eftermiddag på terrassen, hvor vi fejrer foråret med vores årlige May Rose arrangement! Vi vil have et udvalg af de bedste rosévine til rådighed, som du kan nyde mens du slapper af og nyder den gode stemning 🥂

Men det er ikke alt - vi tænder også op i grillen, hvor vi vil serverer hotdogs. Det er en fantastisk mulighed for at socialisere, slappe af og lære dine kolleger bedre at kende. 🌭

Så kom og tag en pause fra arbejdet og nyd en eftermiddag med dine coworking kollegaer.

11 Maj 2023
15:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Medietræning Banner NY 1920x1080
10.
MAJ
Medietræning v. Jørgen Volmer
PR og branding spiller en afgørende rolle for de fleste virksomheder, og nu får vi muligheden for at lære om arbejdet med nyhedsmedier.
 
På onsdag den 10. maj kl 14.00 er vi super heldige med at få besøg af Jørgen Volmer, redaktionschef på Fyens Stiftstidende.
 
Jørgen Volmer vil fortælle om, hvordan Fyens Stiftstidende udvælger stof til erhvervssiderne, og hvordan der bliver prioriteret i al det stof, der kommer udefra. Han vil fortælle om pressemeddelelser, og give tips og tricks til ”at komme i avisen”.
 
Alle er velkomne i Konference lokalet, Kochsgade 31D, 2 sal 😊
 
10 Maj 2023
14:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
opfølgendekaffekursusce16x9
26.
APR
Opfølgende kaffekursus

Vi nærmer os nu 3 måneder siden vores første kaffekursus, og vi er glade for at annoncere, at det er tid til at holde vores opfølgende kaffekursus. Denne gang vil fokus være på, hvordan man steamer mælken korrekt, så man kan skabe det perfekte grundlag for at lave latte art. ☕️

Selvom du ikke deltog i vores første kursus, er du stadig velkommen til at deltage. Vi vil kort gennemgå nogle af de vigtigste punkter fra vores første kursus, så alle kan følge med.

Så vil du vide, hvordan man skummer mælken og får den til at blive silkeblød og cremet, så man kan lave smukke latte art-design? Så tilmeld dig her og kom og deltag i en eftermiddag fyldt med sjov, kaffe og læring! Det er gratis.

26 April 2023
15:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Kopi af Kopi af Kopi af pub-crawl_16x9 (1)
21.
APR
Business bar med Andelskassen og Agenda

Andelskassen og Agenda Advokater er glade for at invitere dig og dine coworking kolleger til en eftermiddag i Sparinvest Lounge, hvor der vil være live musik og frie drinks og øl. 🥂🍻

Tag en pause fra arbejdet og nyd et par hyggelige timer i godt selskab, inden du går på weekend. Vi glæder os til at se dig og dine coworking kolleger til en god fredag eftermiddag, hvor der vil være rig mulighed for at netværke og møde nye mennesker.

21 April 2023
14:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
329528504_740655100733741_3927887835765141430_n (2)
14.
APR
Counter Strike turnering hos Coworking Plus

Nu er det endelig blevet tid til, at vi igen skal afholde vores Counter Strike turnering hos Coworking Plus . Så er du klar til at få testet dine fingersnilde egenskaber og din reaktionsevne? 🔫

Fredag d. 14. April fra kl. 16.00 til kl. 02.00 åbner vi op i Coworking Café med fadølsanlæg, drinks, snacks, et hyggeligt loungeområde og selvfølgelig stormskærm. 

Vi håber på god opbakning, så vi kan få de bedste kampe - og nok vigtigst af alt, finde de 2 bedste Counter Strike spillere hos Coworking. 🏆

Læs meget mere om regler og  turnerings-formatet her

TILMELDING SKER TIL
hej@hippoproductions.dk 

I mailen skal I angive følgende:
Navn på hold: 
Navn på deltagere:

14 April 2023
16:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
16x9tourdecoworking (3)
31.
MAR
Tour De Coworking

Vi gentager succesen igen i år. Så kom og vær med til Tour de Coworking fredag den 31. marts! Vi tager på en festlig tur rundt til 4 forskellige kontorer rundt i huset, hvor hvert kontor har deres eget tema og står klar med deres eget unikke udvalg af drikkevarer og snacks til fredagsbaren. 🥂

Vi lover en fredagsbar udover det sædvanlige, hvor du vil få mulighed for at netværke med andre coworkers, møde nye mennesker og nyde en aften fyldt med sjov og god stemning. Tag en coworker under armen og bliv en del af festlighederne.

Vi ser frem til endnu en fantastisk Tour De Coworking sammen med jer! 🥳

Program:

Kl. 14.30: Vi starter i receptionen med en kort velkomst
Kl. 14.40: Hjørnekontoret på 2. sal 
Kl. 15.05: Lead Your Way på 1. sal
Kl. 15.30: Change i Stuen (C bygning)
Kl. 15.55: DK Vikarservice i Stuen (C bygning)
Kl. 16:20: Slutter vi af hos os

31 Marts 2023
14:30
Coworking plus - Kochsgade 31 D
cloudclub_web
28.
MAR
Cloud Club: Why you should learn from mainframe mistakes, when your head is in the cloud?

It Branchen har Cloud Club som er en række gå-hjem møder og kurser, som henvender sig til SW-udviklere, projektmedarbejdere, designere osv. i it-og tech-virksomheder.

Tirsdag d. 28 marts kl. 17:00 til 19:00 afholder It Branchen et Cloud Club event, sammen med CYPERNORDIC her hos Coworking Plus, og I er alle inviteret, det er gratis at deltage. Temaet for dette Cloud Club event er “Why you should learn from mainframe mistakes, when your head is in the cloud?” 

Baseret på deres erfaring med mainframe- og cloud-installationer, vil de fremhæve nogle af de tidligere fejl, der stadig hjemsøger os i dag. 

Program:
17:00 Welcome
17:15 First talk
17:45 Light meal and networking 
18:15 Second talk
19:00 Bye

Tilmeld jer her.
SU. Mandag d. 27 marts kl. 12:00.
Sted: CO:LAB

28 Marts 2023
17:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
WEB (5)
14.
MAR
Vil du med ud og klatre?

Tirsdag d. 14. marts fra kl. 16.00 - 18.00, inviterer vi alle coworkers med i Odense Boulders.

Kunne du tænke dig at teste din klatre evner, så er Odense Boulders det perfekte sted at starte. Der er niveauer for alle, både dig der aldrig har prøvet det før og til den lidt mere øvet. 

Det bliver en hyggelig men hård eftermiddag, hvor du får muligheden for både at netværke med de andre i huset samtidig med du kan udfordre dig selv og dine kolleger. 

Vi slutter af med en kold øl eller sodavand efterfølgende. 🥤

HUSK:
- Træningstøj 
- I får klatresko når i ankommer 

Tilmeld dig her, det er helt gratis. 

Der er 30 pladser, så først til mølle princip! 

14 Marts 2023
16:00
Wichmandsgade 11, 5000 Odense C
co-juice_WEB_Tegnebræt 1
28.
FEB
Co & The Smooth

Kære coworkers 

Tirsdag d. 28. februar er alle coworkers inviteret til Co & The Smooth. Her vil teamet fra Coworking Plus stå klar med lækre smoothies & juices 🥑🍌🍓🧃☕️

På menukortet finder i:

 • Co Green
 • Get Me Working


Eventet finder sted ved kaffe loungen på 2. sal kl. 14.30. Vi glæders os til at se jer alle!

28 Februar 2023
14:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
WEB (4)
27.
FEB
1 gratis prøvetræning hos STYRK 💪

STYRK har inviteret coworkers til en gratis træning og Meet n’ Greet mandag d. 27. februar fra kl. 15.00 - 16.00.

Det vil være et lukket Coworking hold, med egen personlig træner, Jesper Lindholm, der guider, underviser og fortæller jer hvad I har brug for at vide hele vejen igennem træningen. 🏋️

Tilmelding foregår til: Cecilie@coworkingplus.dk

Skriv jeres navn + virksomhed.
Der er KUN 14 pladser, så først til mølle princip!

Lokation:
Træningen foregår hos Arcas center ”Laboratoriet”, hvor STYRK lejer sig ind. Adresse: Kochsgade 23, 5000 Odense C

27 Februar 2023
15:00
Kochsgade 23, 5000 Odense C
web
24.
FEB
Security Fredagsbar 🍸

Fredag d. 24. februar inviterer Chili Security og Ensure til security fredagsbar i CO:LAB.

De har sørget for DJ og lækre cocktails. 🍸
Så tag din kollega under armen, og kig forbi til et par festlige timer. 

24 Februar 2023
14:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Kaffekursus Mandag d. 6. Februar Kl. 15.00 - 16
6.
FEB
Kaffekursus med Kaffe Lars ☕️

Kære coworkers

Vi kan vidst alle sammen godt blive enige om, at lykken er en god kop kaffe. Derfor holder vi sammen med vores nye kaffeleverandør Kaffe Lars, et kaffekursus.

Og som Kaffe Lars nævner: En kop kaffe er ikke bare en kop kaffe. Derfor skal vi på den times tid, lære hvordan man laver den bedste Americano, Latte og Cortado. ☕️

I kan tilmelde jer kursuset her, det er gratis! I vil modtage en mail med, hvilken etage i skal være på, et par dage inden. 😊

Vi glæder os til at se jer!

SU. Torsdag d. 2. februar kl. 23.59

6 Februar 2023
15:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
DU ER INVITERET TIL (1)
26.
JAN
Nytårskur 2023 ✨

Vi i Coworking Plus håber at du er kommet godt ind i det nye år og er klar på alt hvad det bringer med. 

Vi holder nytårskur torsdag d. 26 januar og du er inviteret. Så kom fordi Kochsgade og hør lidt om hvad der kommer til at ske i vores hus i 2023. Der vil være bobler, hotdogs og mulighed for at købe drikkevarer. 🥂 🌭 Kig forbi til et par hyggelige timer, hvor der vil være DJ og Odenses bedste iværksætter community. 

26 Januar 2023
16:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Padelturnering
19.
JAN
Hvem er coworkings bedste padel spiller? 🎾

Der går jo meget snak rundt i krogene, om hvem der egentlig er den bedste padel spiller i Coworking Plus .. Og det skal vi have fundet ud af, så find de hurtige sko frem, og grib ketcheren - for torsdag den 19. januar skal vi have fundet Coworkings bedste padel spiller. 👟🏸

Hvem får håneretten over de andre?

Vi er klar til kamp, lad den bedste coworker vinde.

Det koster 200 kr. at deltage. Du får 2 timers padel (mexicano format), 2 stk. drikkevare og frugt/müslibar 

Tidspunkt: 14.30 - 17.00

Først til mølle princip, vær opmærksom på at der kun er 17 pladser!

Tilmeld dig her

19. Januar 2023
14:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Ishockey - CP (1)
13.
JAN
Har du planer på fredag? 🏒

Chili Security er blevet en del af vores partnernetværk og i den forbindelse vil de gerne inviterer alle coworkers til ishockey fredag d.13. januar, hvor Odense Bulldogs tager imod gæsterne fra Rødovre Mighty Bulls i et brag af en januarkamp!

Der er lagt i støbeskeen til en forrygende aften i Spar Nord Arena, når dørene åbnes kl. 19.30. Der vil være drikkevarer ad libitum og snacks inden kampstart og i pauserne.

Chili Security og Coworking Plus ser frem til en fantastisk aften sammen jer! 🚀

Skynd dig, der er begrænset billetter. Du henter billetterne HER  😎

SU. Torsdag d. 12. kl. 12.00

13 Januar 2023
19:30
Spar Nord Arena
juleafslutning_hjemmeside
22.
DEC
Juleafslutning med gløgg og æbelskriver

Inden vi alle sammen går på en lille velfortjent juleferie, inviterer vi til gløgg, æbleskiver og varm kakao ( til dem der ikke drikker gløgg).
Så kom forbi kaffeloungen på 2. sal og ønsk dine coworking kollegaer en glædelig jul og et brag af et nytår. 🎅🏼🧑🏼‍🎄🎉

22. December 2022
14:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
julefrokost_hjemmeside_
9.
DEC
Coworking Julefrokost 2022

Coworking Plus' årlige julefrokost er tilbage. Så her er en unik mulighed for at kommer til stor julefest, eller holde jeres firmajulefrokost, sammen med resten af jeres kollegaer fra Coworking Plus. 🎅🏼🧑🏼‍🎄

Der bliver serveret en stor lækker traditionel julebuffet, som du kender den. Derudover vil der være fri bar med snaps, øl, vin og vand.

Vi pynter Coworking Caféen hyggeligt op, og sørger for god underholdning hele aftenen - så vi kan allerede nu garantere at det bliver en sjov aften. 

Der er begrænset pladser. så skynd dig og hent jeres billetter her

SU. Senest søndag d. 4. december 

9. December 2022
17:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
VM_hjemmeside
22.
NOV
Vi viser VM ⚽️ Danmark / Tunesien & Australien / Danmark

Kære alle fodboldglade coworkers ⚽️

Tirsdag d. 22. november kl. 14.00 skal Danmark spille mod Tunesien, og vi viser kampen i CO:LAB

Onsdag d. 30. november kl. 16.00 spiller Danmark mod Australien, den viser vi i Coworking Cafe.

Så kom glad forbi og se kampene sammen med dine kolleger fra huset og støt de danske fodbolddrenge, i kampen om guldet 🥇Medbring gerne alt dit VM (fodbold) gear. 👕🍻

 

22. November 2022
14:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
NFL_hjemmeside
20.
NOV
Amerikansk sportsbar

Der bliver smæk for skillingerne, når vi søndag den 20. november kl. 17.30 præsenterer NFL og amerikansk fodbold i Coworking Plus 🏈

Vi holder Tailgate Party med amerikansk mad og drikke og ser de vilde kampe på storskærm - selvsagt med amerikanske kommentatorer 🌭
 
Fortvivl ikke, hvis du ikke kender reglerne. Vi har NFL ekspert i huset, som guider dig igennem aftenen
 
Tag en ven med og få en amerikaner oplevelse! 🇺🇸 
20. NOVEMBER 2022
17:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Odin Award 2022 Banner
17.
NOV
Odin Award 2022

Den 17. November samler vi hele Odense iværksættermiljø til en aften med prisuddelinger til Odenses dygtigste startups. Du kan sikre din billet lige her. Du kan se Facebook eventet, og følge med i opdateringer om eventet lige her.

17. November 2022
16.00
DOK5000
J-dag
4.
NOV
J-dag

Den 4. november falder den første sne. ❄️
Traditionen tro bliver der langet litervis af juleøl over disken på landets barer d. 4. november - og hos Coworking skal vi da også fejrer at julen nærmer sig.

Derfor giver vi en juleøl til alle Coworkers. 🍺  Så kom frisk, husk nissehuen og det gode humør. Det bliver en hyggelig time, hvor du får mulighed for at netværke med de andre i huset.

4. November 2022
14:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Oktoberfest-2
28.
OKT
Oktoberfest

Lederhosen, øl og schlagermusik 🍻🎶🇩🇪

I samarbejde med Albani, afholder vi hos Coworking Plus Oktoberfest d. 28. oktober kl. 14.00 - 18.00 i Coworking Caféen.

Det bliver en eftermiddag med herlig Tyrolermusik, 1 liters øl og quiz. Så find dine Lederhosen frem og tag en Coworker under armen og oplev den fantastiske stemning! 💃🏼

Hop ind på Facebook og tryk deltag.

28. Oktober 2022
14:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
isbagtremmer_hjemmeside
25.
OKT
Is bag tremmer

Som I alle ved, har vi nu åbnet op for de nye lokaler i Coworking og det skal selvfølgelig fejres med is. 

Nyborg Statsfængsel har et resocialiserings program som de kalder Fængsels Is. Her har de indsatte arbejdet med at producere forskellige is-varianter som de gerne vil have testet. 

Så vi håber at alle coworkers vil kigge forbi CO:LAB, og give jeres mening på hvilken variant i syntes bedst om 🍦

25. Oktober 2022
15:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Brunsvigerens dag
6.
OKT
Brunsvigerens dag

Den 6. oktober fejrer vi brunsvigerens dag - som jo må siges at være den fynske nationalret. 

For at markere dagen afholder vi en Brunsviger-bage konkurrence. Hvem kan bage den bedste brunsviger? Coworkerne bestemmer. Så kig forbi køkkenet på 2. sal og smag på en masse lækker brunsviger. 

Skulle du have lyst til at birdrage med en hjemmebagt brunsviger, send gerne en mail til cecilie@coworkingplus.dk 🧁

6. Oktober 2022
14:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Rigtig poste
1.
SEP
Øllets dag

Den 1. september fejre vi øllets dag. Øl gør dagen bedre! Og derfor inviterer vi alle vores coworkers til at fejre denne dag sammen med os i loungen på 1. sal.

Det bliver en hyggelig time hvor du får udvidet din øl-horisont og du får rig mulighed for at netværke med de andre i huset.

1. September 2022
15:00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Den årlige cykelfestival
14.
JUL
Tour de France

Den 14. Juli er venner og kollegaer inviteret til dette års Tour de France konge-etape på storskærm i Loungen på 1. sal. Vi står klar med kold rose, øl og vand, samt lidt eftermiddagssnacks.

14. Juli 2022
12:30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
283026392_4904609066334900_410147480277505488_n
9.
JUN
Sommerfest 2022

Den 9. Juni er hele huset, venner af huset, venner af venner inviteret til vores årlige Sommerfest. Der er sørget for god musik, bar med kolde drikkevarer og foodtrucks med lækkert mad. Tilmeld dig lige her.

9. Juni 2022
16.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
279299131_4838363632959444_6068536742587642258_n
22.
APR
Paddel Tournering

Den 22. April er alle coworkers i kontorfællesskabet inviteret til Paddel Tournering, i Paddel Paddel Odense's haller. Så find de helt hurtige sko frem, og grib ketcheren. Vi er klar til kamp til stregen, så lad den bedste coworker vinde!

22. April 2022
15.30
Paddel Paddel Odense
278108984_4788606404601834_1665445034109928323_n
8.
APR
Gin & Tonic Day

Den 8. April er alle coworkers i huset inviteret til en lækker kold Gin & Tonic på 2. salen. Vi har sørget for god musik og gode drinks. I skal bare medbringe jeres fantastiske humør! Vi ses til en hyggelig eftermiddag!

8. April 2022
14.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
frame-000008
25
MAR
Tour de Coworking

Den 25. Marts er alle coworkers inviteret til den hidtil største fredagsbar i huset, hvor vi skal rundt og besøge 5 forskellige kontorer. De forskellige kontorer vil have hvert deres tema, og stå klar med drinks til alle deltagere. Kom glad!

25. Marts 2022
14.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
275790734_4730817993714009_8631808636423799577_n
17.
MAR
CO & THE SMOOTH

Den 17. Marts er alle coworkers i vores kontorfællesskab inviteret til Co & The Smooth, hvor der serveres lækre smoothies, juices og kaffe. Eventet finder sted ved kaffeloungen på 2. sal klokken 14:30. Vi glæder os til at ser jer alle!

17. Marts 2022
14.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Gløgg og Æbleskiver Event
20.
DEC
Glögg & Æbleskiver

Den 20. December er alle coworkers hos Coworking Plus inviteret til glögg og æbleskiver i kaffeloungen ved Verdensmester på 2. salen. Før de fleste coworkers smutter hjem til familien på juleferie, har vi en sidste chance for at få sagt "God jul og godt nytår!".

20. December 2021
13.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking Plus Christmas Dinner
10.
DEC
Coworking Julefrokost 2021

Det er den tid på året igen. Det er tid til Coworking Plus' årlige julemiddag. Alle medarbejdere inviteres til en hyggelig aften med et lækkert traditionelt julemåltid, som det kender hjemmefra. Vi har booket caféen og bestilt sjov underholdning. Vi glæder os til at se alle vores kollegaer!

10. December 2021
18.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Krypto & Cava Event with i25s at Coworking Plus
27.
NOV
Crypto & Cava

Hvis du er interesseret i Crypto-valutaer og finansielle systemer, er Crypto og Cava den perfekte begivenhed for dig. I25s kommer forbi vores konferencelokale for at lære os en ting eller to om penge. De bygger også deres egen kryptovaluta kaldet Tagion, som du kan lære meget mere om.

17. November 2021
19.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Startup Summit Odense 21
9.
NOV
Startup Summit Odense '21

Coworking Plus melder sig på Startup Summit Odense '21 med en stand, hvor iværksættere og erhvervsinteresserede kan komme forbi til en snak, og vores forretningsudvikler Johnny Killerup laver interviews på scenen. Kig forbi for en fantastisk mulighed for at udvide dit netværk.

9. November 2021
12.00
Nature Energy Park
Coworking Plus Haloween Punpkin Cutting Event
27.
OCT
Græskar Udskæring

Det er Haloween! Vi fejrer højtiden med en god old school-aktivitet - græskarskæring! Lad os se, hvilken kollega der kan lave den smukkeste jack-o-lanterne.

27. October 2021
15.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Brunsvigerens Dag at Coworking Plus
14.
OCT
Brunsvigerens dag

Brunsviger er det tætteste man kommer på en nationalret for fynboer. For at markere dagen afholder vi en Brunsviger-bage konkurrence. Hvem kan bage den bedste brunsviger? Coworkerne bestemmer.

14. October 2021
14.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Popcorn & Cocoa Event at Coworking Plus Odense
12.
OCT
Popcorn & Kakao

Vejret i Danmark bliver koldere, så vi skruer op for varmen i Coworking Plus med popcorn og en dejlig kop kakao til alle vores hårdtarbejdende kollegaer. God fornøjelse!

12. October 2021
14.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking Plus Counter Strike Go Event
1.
OCT
CS:GO Tournering

Saml dine coworkers og gør dig klar til at kæmpe! Gør dit team klar til en action-fyldt eftermiddag! Om du er en noob eller global elite, kan du være med når Coworking Plus er vært for årets CS:GO-turnering. Odense Esport, som har deres faste pladser på 1. sal vil stille det helt store gaming-setup klar til os og livestreamer eventet på Twitch.

1. October 2021
14.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Entrepreneurship and Carrer Day at Coworking Odense
30.
SEP
Entrepreneurship and Carrer Day

Coworking Plus' partner, Brainlog, og UCL er vært for en iværksætter- og bæredag ​​i Coworking Plus's konferencelokale. Target Studio, Regndans og Creative Content Agency vil præsentere deres virksomheder for deltagerne.

30. September 2021
16.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Free Icecream at Coworking Plus Odense
13.
AUG
Gratis Is Dag!

For at fejre det dejlige vejr, vi har, inviteres alle coworkers til gratis is i Coworking Café. Vi håber, det vil hjælpe med at holde coworkernes driftstemperatur lidt nede.

13. August 2021
13.30
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking Plus Summer Party
24.
JUN
Sommerfest 2021

Vejret er blevet bedre, og vi får endelig lov til at samle vores kollegaer igen efter en længere periode med lockdown. Lad os kickstarte det iværksættermiljø med en festlig netværksfest, med gode vibes, musik, lækker mad og kold rosé.

24. June 2021
15.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
The future of tech Coworking Plus
10.
OCT
The Future of Internet

Coworking Plus samarbejder med We, The Internet hos borgerdebatten om internettets fremtid. Lad os mødes og tale om internet, digitalisering, fintech og meget mere!

10. October 2020
16.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking Plus Success Stories
18.
SEP
Success Stories

Coworking Plus samler iværksættere, startups og scaleups til en aften fyldt med opløftende historier. Kenneth Brandborg, Brian Matzen og Jan Milling deler deres succeshistorier fra deres erhvervsliv og vil forhåbentlig inspirere nye iværksættere på deres rejse.

18. September 2020
14.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking Plus First Aid Course
10.
SEP
Førstehjælpskursus af Nicolajsens Førstehjælp

Nicolajsens Førstehjælp har inviteret alle kollegerne ind til et introduktionskursus i førstehjælp. Vi kommer til at være mere klar end nogensinde til at redde nogle liv her hos Coworking Plus.

10. September 2020
10.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking Plus Deloitte Event
27.
AUG
Deloitte Bogførings Kursus

Coworking Plus' samarbejdspartner Deloitte har arrangeret et introduktionskursus i regnskab, og alle husets medarbejdere er inviteret. Du får nogle professionelle tips og tricks til regnskab i din egen virksomhed.

27. August 2020
13.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking Plus International Bananasplit Day
25.
AUG
National Bananasplit Dag

Alle coworkers er inviteret til at fejre den nationale banansplit-dag på Coworking Plus! Vi giver alle kolleger en gratis banasplit til lejligheden. God fornøjelse!

25. August 2020
14.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D
Coworking Plus After Work Yoga
18.
AUG
After Work Yoga

Alle coworkers er inviteret til en afslappende YOGA-session efter arbejde i konferencelokalet hos Coworking Plus. Gør dig ned, inden du går hjem for dagen.

18. August 2020
16.00
Coworking Plus - Kochsgade 31 D

Et glimt af vores største events

Vores mission har fra starten været at skabe et stærkt fundament for Odenses iværksættermiljø gennem vidensdeling og netværk. Derfor afholder vi årligt Odin Award, der hylder de dygtigste iværksættere i Odense. Vi afholder også andre store events med vidensdeling, kreativitet, netværk og uddannelse i fokus.

Success Stories Coworking Plus Startups
Success Stories
Kenneth Brandborg Kenneth Brandborg fortæller om, hvordan de fik deres første klient, og hvordan de kom igennem Covid-19’s første nedlukning! SaepioX er en valutahandler, som håndterer investeringer...
Failing Forward Coworking Plus Startup Stories
Failing Forward
I en verden, hvor vi bliver bombarderet med succeshistorier til højre og venstre, er det vigtigt at vi tager et øjeblik til at fejre alle fiaskoerne, som vi oplever på vejen til succes. Failing Forward er...
Odin Award 2021 Vindere
Odin Award 2021
https://youtu.be/rNGf_uB3GCU Odin Award er Odenses største iværksætter event, afholdt som et arrangement under Odense Iværksætter festival. Odin Award var i 2021 arrangeret i et samarbejde mellem Coworking...
Odin Award 2019
Odin Award 2019
Coworking Plus afholdte i 2019 det hidtil største iværksætter event, med prisuddeling til de dygtigste startups i Odense. Eventet blev afholdt i Odeon, og mere end 400 iværksættere, investorer, samarbejdspartnere,...
Shipmondo Vinder Odin Award 2018
Odin Award 2018
I 2018 afholdte Coworking Plus det første Odin Award. Det var det største event for iværksættermiljøet som Odense hidtil havde set. Der blev uddelt en award til det startup der havde klaret sig aller bedst. Se...
Mads2000k-9
Mads er klar til at give dig en rundvisning

Vi holder til i Smith Parken. Du finder indkørslen til parkeringspladsen i Kochsgade tæt ved krydset med Grønlandsgade.

Vores hovedindgang er indgang D, og du finder receptionen på 2. sal.

Du kan finde os i centrum af Odense

Vi er kun ti minutters gang fra banegården. Kig ind og se dig omkring!

237ACC22-CE5A-44D7-B7D0-87317B217255
Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.