Coworking Plus afholdte i 2019 det hidtil største iværksætter event, med prisuddeling til de dygtigste startups i Odense. Eventet blev afholdt i Odeon, og mere end 400 iværksættere, investorer, samarbejdspartnere, sponsorer og andre interesserede deltog i eventet. Odin Award debutterede i 2018 med at brag af en fest, og Odin Award 2019 var næsten dobbelt så stort.

Her under kan du se videoen fra eventet:

Vinderne af Odin Award 2019

I 2019 var der 3 kategorier hvori juryen skulle finde en vinder. Der var hovedprisen, Odin Award, der blev vundet af Robot Nordic. Moonshot Award der blev vundet af Porco Vision og Impact Award der blev vundet af Sprogeriet. Stort tillykke til alle vinderne!

Du kan lære meget mere om virksomhederne herunder:

Robot Nordic – Odin Award Vinder 2019

Robot Nordic Vinder af Odin Award 2019

Robot Nordic blev grundlagt i 2016 af to erfarne ingeniører fra robotbranchen. Virksomheden er en fælles drøm om at drive en uafhængig integrations- og automatiseringspartner uden eksklusivaftaler med standardproduktleverandører. Vil man udvikle de bedste løsninger, må man også have fri adgang til de bedste værktøjer.

“Robot Nordic skaber skræddersyede og effektive løsninger. Naturligt rettet mod produktionsvirksomheder – ikke mindst takket være vores mange års erfaring, knowhow og nye teknologier. Vores mission er at være blandt industriens mest respekterede virksomheder indenfor automatiseringsbranchen.”

Sprogeriet – Impact Award Vinder 2019

Sprogeriet Vinder af Odin Award 2019

“I Sprogeriet tror vi på, at børns sproglige udvikling sker gennem meningsfyldte lystbetonede aktiviteter i tætte interaktioner mellem mennesker. Sproglig udvikling sker, hvor der er sjov, spænding og leg med sproget. Når vi anerkender sproglig udvikling som et mellemmenneskeligt anliggende, bliver det et mål for os at skabe konkrete materialer, der kan bidrage til, at sjove aktiviteter med et sprogligt fokus let kan sættes i spil i hjemmet, i dagtilbuddet og i skolen.”

Sprogeriet arbejder hårdt for at styrke børns sprog ved at udvikle helt konkrete, legebaserede materialer, der understøtter og styrker børns sprog både i hjemmet og i dagtilbud. Sprogeriet bidrager til at styrke børn sproglige udvikling helt fra start, så flere børn vokser op med bedre forudsætninger for læring, social udvikling og højnet livskvalitet.

Porco Vision – Moonshot Vinder 2019

Porco Vision Vinder Odin Award 2019

Virksomheden blev grundlagt i 2017, da holdet bestående af Christian Rasmussen, Christian Moeslund og Christine Lundby, slog hovederne sammen for at løse et stort problem i griseindustrien. 
Det startede med at Christine læste en artikel hvor der stod at tre millioner pattegrise blev dødfødt hvert år. Dette mente hun var et problem der skulle løses. 

“Hos Porcovision er vi drevet af lysten til at udvikle. Vores vision er at skabe en fremtid, der gør en forskel for vores kunder og brugere som samtidig bidrager til radikal ændring for liv, brugen af elektronik og udnyttelsen af ressourcer i landbrugsindustrien. På under et år har virksomheden rejst næsten 1 million kr. til udvikling, modtaget adskillige priser og udvikle et system der er klart til kommerciel brug”.

Mads2000k-9
Mads er klar til at give dig en rundvisning

Vi holder til i Smith Parken. Du finder indkørslen til parkeringspladsen i Kochsgade tæt ved krydset med Grønlandsgade.

Vores hovedindgang er indgang D, og du finder receptionen på 2. sal.

Du kan finde os i centrum af Odense

Vi er kun ti minutters gang fra banegården. Kig ind og se dig omkring!

237ACC22-CE5A-44D7-B7D0-87317B217255
Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.