Welcome to Coworking Plus

Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med attraktive kontor faciliteter, mødelokaler og selskabslokaler i Odense.

What do we want to do?

Vi har en pligt over for det voksende iværksættermiljø i Odense og på Fyn. At vi skal hjælpe lokale virksomheder med at drive og vækste deres forretning ved at tage os af deres praktiske behov.

Our office community gives all of us an opportunity to assist freelancers, startups. scaleups and established businesses, with attractive office solutions and meeting rooms in the centre of Odense, a great and engaging business network, and more than 30 yearly events.

We believe that by providing local businesses with a plug-and-play office community, we can assist the businesses in their day-to-day operations, and give them every opportunity of succeeding on their new venture.

We believe, that Coworking is the future for offices"

Mads Fugl - Co-Founder and Director

Become a part of our community and culture

Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med attraktive kontor faciliteter, mødelokaler og selskabslokaler i Odense.

Plug'n'Play

FROM STARTUP TO SCALEUP
We have office solutions for all types of businesses. By letting us take care of all the practicalities of having a business, you can use your undivided focus on scaling your business.
See how
Coworking Plus is all about…

Convenience and Community

We believe that companies need to have a hassle free experience when they decide to be part of our office community. We take care of the day to day tasks so you and your company can focus on what is the most important; growing and developing your business.

At Coworking Plus you will be emerged in an entreprenurial community with more than 500 coworkers. From our past 8 years as an office community we've found that our coworkers are amazing at assiting eachother with problems, and finding synergies aswell as partnerships between their businesses.

FASTE PLADSER

2200 KR.

per month

icons8-happy
Perfect for freelancers

LUKKEDE KONTORER

from

5400 KR.

per month

icons8-happy
Perfekt til SMV'ere
Our Coworkers’ words, not ours

Why choose Coworking Plus?

Iben fra DK Virkarservice hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
DK Vikarservice
I DK Vikarservice kan vi med kontor i Coworking Plus fokusere på at vækste uden at skulle tænke på mødelokaler, rengøring, vedligehold, kontormateriel, parkeringsforhold, sociale arrangementer, og hvad der ellers følger med i at udvide sin forretning. I tæt samarbejde med Coworking Plus har vi på 1 år kunnet udvikle os fra 2 til 12 medarbejdere. Skal vi bruge hjælp kan vi gå en tur i huset og finde den rette coworker, der kan løse opgaven. Coworking Plus kan ikke beskrives – det skal opleves.
Iben B. Jensen
Rekrutteringschef
Lotte fra C.C. Clean hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
C.C. Clean
I CC Clean, er vi super glade for at have kontorpladser hos Coworking Plus. Det har gjort en stor forandring for vores virksomhed. Jeg glæder mig hver dag til at skulle på job. Huset vi sidder i har sin egen skønne charme, menneskene som arbejder der er blevet mine kolleger. Som sidegevinst har vi fået gode venner på Coworking. At man kan holde møder i dejlige lokaler. Jeg anbefaler på det varmeste, at få sig en plads eller et kontor på Coworking.
Lotte Dencker Andersen
Director
Malthe Lange fra Lead Your Way hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
Lead Your Way
Hos Coworking har vi nydt godt af stærke samarbejdspartnere, som har kompetencer vores kunder efterspørger. Det sikrer at vi kan levere et endnu stærkere produkt og hjælpe med opgaver, gennem partnere vi kender og stoler på. Rammerne på Coworking er virkeligt stærke til at drive sin forretning i. Mange af de hverdagsting som tager tid fra opgaver er klaret af huset – og det giver frihed til at knokle igennem med fuldt fokus.
Malte Lange
Founder
Andreas fra Made This hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
Made This
Vores kontor på Coworking giver den perfekte balance af godt naboskab samt muligheden for at lukke døren og fokusere på vores arbejde. Selvom vores virksomhed fik brug for et større kontor og vi flyttede sidste år har vi haft samme adresse hos Coworking siden 2017. En fleksibel kontorløsning har gjort det så meget nemmere at ansatte flere folk.
Andreas Reinholdt Milvertz
Partner & Designer
Jakob fra Somera hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
Somera
I work remotely at Somera and have chosen to sit on Coworking Plus to get the feeling of having colleagues around me in everyday life. It motivates me to be surrounded by people, to be able to chat by coffee machine and turn the weekend over lunch with others. That's why I've chosen to get an office space at Coworking Plus.
Jakob Ebbekær
Copywriter
Rasmus fra Fablewood hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
Fablewood
Vi sidder i et lukket kontor her på Coworking Plus som vi er meget glade for. Der er bare sørget for alt det vi, som virksomhed har brug for. Specielt mødelokalerne man kan booke har vi brugt meget flittigt til team-møder og kunder, hvilket har været helt fantastisk. Når man sidder ved Coworking slipper man bare for at tænke på alt det kedelige der normalt følger med når man køber et kontor – og så er kaffen bare lækker.
Rasmus Fiil Svarrer
Founder
Sebastian Schlicker fra Supplybase hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
Supply Base
Som iværksætter er netværk alfa og omega. At have kontorplads i Coworking Plus har uden tvivl gjort en forskel for mig og min virksomhed. Som iværksætter er netværk alfa og omega, og de gode rammer i Coworking Plus skaber helt fantastiske netværksmuligheder. I huset sidder mange dygtige folk med utrolig forskellige kompetencer fra jura til softwareudvikling. Uanset behov er der aldrig langt til sparring og gode inputs i Coworking plus!
Sebastian Schlicker
Founder
Magnus fra Fogus Marketing hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
FOGUS Marketing
With all the opportunities one gets by having a huge network of more than 400 different and skilled entrepreneurs, the monthly bill pays to the office many times over. In addition, everything from free coffee to wifi, breakfast on Fridays, meeting rooms and just a cool environment is provided, where you can quickly talk to new people and expand your network. Which is SO important when you jump out as a young entrepreneur.
Magnus Risbjerg
Founder & Social Media Marketer
Alex fra Made This hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
Target Studio
Der findes ikke et bedre sted i Odense! Coworking Plus gør det nemt at være iværksætter, og huser et stærkt og hjælpsomt netværk af professionelle. At der er gratis parkering til både mig og mine besøgende er en kæmpe fordel for mig. Derudover er Coworking også tæt på togstationen, så mine kunder kan praktisk talt gå til mit kontor hvis de vil.
Alex Tripa
Co-Founder & Product Designer
Louise Meyland hos Coworking Plus Kontorfællesskab Odense
Louise Meyland
At have en hverdag hos coworking har stor betydning for mig og min virksomhed. Her har jeg fået dygtige samarbejdspartnere, vigtig projektsparring og et socialt netværk, som faktisk hjælper mig med at udvikle min virksomhed. For mig har Coworking realiseret drømmen om at skabe et reklamebureau, som udelukket består af freelancere. I dag er vi seks coworkers, som deler kontor og fælles mål.
Louise Meyland
Graphical Designer

A few of the many benefits that we offer when you become a coworker​

Shape
Gratis Parkering

Shape

Du er velkommen til at parkere gratis på vores parkeringspladser. Vi har mere end 100 parkeringspladser til rådighed, som du og dine besøgende frit kan benytte.

Shape
24/7 office access

Shape

Kontoret er åbent 24/7 hos Coworking Plus. Uanset om du vil arbejde 8.00 til 18.00 mandag til fredag eller 12.00 til 02.00 i weekenden, er du good-to-go.

Shape
Pakker & Breve

Shape

Du kan få dine pakker og breve leveret direkte til dit kontor. Hvis du ikke er på kontoret, vil receptionen tage imod dine pakker, så du kan hente dem, når det passer dig.

Shape
Sikkerhed

Shape

Kontoret er låst fra 16.30 til 07.30 på hverdage og altid i weekenden, hvor du skal bruge en adgangskode for at komme ind. Der er installeret overvågningskameraer i store dele af bygningen, så dit kontor er sikkert hos os.

Plug'n'Play

Hos Coworking Plus betaler du én fast pris for alt det, din virksomhed har brug for. Vi stiller skriveborde og stole til rådighed, der er kaffe og te ad libitum, printere og scannere, fri parkering og meget mere!

Meeting Rooms

Som coworker hos Coworking Plus har du fri adgang til at booke mødelokaler til både kundemøder, møder med samarbejdspartnere og hvad du ellers har brug for.

icons8-food
Frokostordning

icons8-food

Gider du heller ikke nøjes med en tør rugbrødsmad til frokost? Noahs Global, der holder til i vores køkken på stueetagen leverer alle hverdage 11:30 - 12:30 en lækker frokostbuffet, med varme retter, salat, brød og pålæg.

Shape
En del af fællesskabet

Shape

Den fordel, vi er mest stolte af at præsentere, er vores iværksætterfællesskab. Mere end 500 coworkers fra +140 virksomheder har valgt at have deres kontor hos Coworking Plus.

Shape
Cleaning

Shape

Hvis du bare ELSKER at gøre rent på dit kontor, kommer du nok til at savne det, når du flytter ind hos os. Vi har et skønt rengøringsteam fra CC Clean, der sørger for, at lokalerne altid er rene og præsentable.

Events

Vi afholder mere end 30 sociale og netværksevents hvert eneste år, hvor du som coworker får rig mulighed for at udvide dit netværk i Odenses iværksættermiljø.

FAQ

How many months of security deposit do you charge?

Vi er selv iværksættere og ved, at det kan være svært for mange virksomheder at stille et stort depositum for et kontor. Derfor opkræver vi ingen forudbetalt husleje og kun 1 måneds depositum for vores almindelige kontorer. Du kan flytte din virksomhed hertil med minimale startomkostninger. Det er convenience, når det er bedst.

Check our office solutions or our 8-man meeting room book a tour . We're certain that we have the perfect office for you.

How do i know if Coworking Plus is something for my business?

Der er kun én måde at finde ud af det på … kom forbi og kig. Du kan booke en uforpligtende rundvisning med Mads eller smutte forbi til en kop kaffe. Vi holder til i Kochsgade 31, 5000 Odense C, entrance D. Find the coworking team on the 2nd floor.

 

Coworking is a concept that embraces almost all business types. In our office community in Odense you'll find both freelancers, startups, remote workers, scaleups, as well as departments of listed companies.

 

We surely have space for your business in our office community. We look forward to meeting you for a tour.

How long is your termination period?

Find a better office solution for your business? No problem! On our Airports, Flexseats and Fixed Seats your termination period will be as low as 1 month. For Closed Offices the termination period is 3 months.

 

We believe that entrepreneurs should have as much mobility as possible, and always optimize our office solutions to the needs of entrepreneurs.

 

If we have available offices in-house, you can also upgrade your office at Coworking Plus, should you need additional space.

 

You'll always be able to have the best possible office solution for your business at any time.

What is included in the rent?

We make sure that our coworkers can focus 100% on their businesses, instead of managing their office. Therefor we've tried our best to provide our cowrkers with everything they need with regards to their office. That means:

 

 • Desks & Chairs are set up and ready to use when you move in
 • Water, heat, electricity & internet is included
 • Free coffee and tea every day for all employees and guests
 • Free booking of meeting rooms thorugh our internal communication platform
 • Professional weekly office cleaning
 • Free parking spots for all employees
 • Free use of printers & scanners
 • Weekly community breakfast in our canteen
When can i move my company to Coworking Plus?

When you will be able to move your business to our office community depends on how many employees you have, and what offices we have available. We have a total of 6500 sqm's of office space, with more then 500 desks, so we'll surely have space for your business aswell.

 

You can either book a tour of Coworking Plus with Mads, where we'll find the perfect solution for you, or reach out to a member of the Coworking Plus team to hear more about your options.

What social event are you hosting for the coworkers?

Every single year, we host more than 30 social events for coworkers of the house and the entreprenurial environment in Odense. As an office community with more than 500 coworkers, we have a responsibility towards our community, of creating the perfect hub for entrepreneurs - and events for networking is an essential part of that. Some of the large events we usually host include:

 

 • Odin Award
 • Birthday Party
 • Friday bar
 • Julefrokost
 • CS:GO Tournament
 • Summerparty
 • In-house workshops, presentations, and receptions.

Get the complete overview of our events here..

Have more questions about Coworking?
Mads2000k-9
Mads is ready to take you on a tour

We are located in the Smith Park. You will find the entrance at the intersection of Kochsgade and Grønlandsgade.

Our main entrance is at entrance D, and you'll find the Coworking Plus team on the 2nd floor.

You can find us in the city center of Odense

Our office community is located only 10 minutes walk from the train station. Swing by and take a look around!

237ACC22-CE5A-44D7-B7D0-87317B217255
Mads2000k-8
Because we believe that Coworking is the future for offices"

Mads Fugl - Co-Founder and Director

Ready to unlock your company´s full potential?

Fill out the form, book a tour and you will hear from me

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.