2200 kr.

per måneden

Prisen er excl. moms

Mangler du en kontorplads i et åbent, lyst og levende kontorfællesskab? Vores faste pladser giver god mulighed for at netværke med andre coworkers og er den perfekte løsning for virksomheder med mellem én og otte medarbejdere. De faste pladser findes i vores lyse og rummelige åbne kontorer, hvor du vil kunne møde en lang række af husets øvrige coworkers.

Man kan hurtigt komme til at bruge al sin tid på administration i stedet for at drive og vækste sin virksomhed, men hos Coworking Plus tager vi hånd om alt det praktiske, fra kaffe til printere og frokostordning.

Med en fast plads får du 24/7-adgang til vores kontorfællesskab i Odense C. Vi stiller hæve/sænke-borde og professionelle kontorstole til rådighed. Derudover har du fri adgang til booking af mødelokaler, print og scan, kaffe og te, og et stort netværk i Odenses iværksættermiljø.

Faste Pladser

 • Parkering og rengøring inkluderet

 • Fast husleje: vand, varme, el og internet inkluderet

 • Hæve/sænke-borde og kontorstole er inkluderet

 • Mulighed for frokostordning for 59 kr. ex. moms per person

 • Fri afbenyttelse af mødelokaler

 • Fri print og kaffe/te ad libitum

 • En måneds depositum

 • Ingen forudbetalt leje

 • Løbende måned + 1 måneds opsigelse

 • Prisen er excl. moms

 • 250 kr i fællesudgifter per medarbejder

Er du klar til at
høre mere om vores Faste Pladser?

Tag et kig på vores faste pladser. Det er den perfekte løsning til dig, der er freelancer, soloselvstændig eller ansat med distancearbejde i Odense og omegn. Hos Coworking Plus får du en plug‘n’play løsning til din virksomhed med en fast pris på husleje, kaffe/te, print, parkering, mødelokaler og meget mere.

Et par af de mange fordele ved at være coworker hos Coworking Plus

Shape
Gratis Parkering

Shape

Du er velkommen til at parkere gratis på vores parkeringspladser. Vi har mere end 100 parkeringspladser til rådighed, som du og dine besøgende frit kan benytte.

Shape
24/7 Adgang

Shape

Kontoret er åbent 24/7 hos Coworking Plus. Uanset om du vil arbejde 8.00 til 18.00 mandag til fredag eller 12.00 til 02.00 i weekenden, er du good-to-go.

Shape
Pakker & Breve

Shape

Du kan få dine pakker og breve leveret direkte til dit kontor. Hvis du ikke er på kontoret, vil receptionen tage imod dine pakker, så du kan hente dem, når det passer dig.

Shape
Sikkerhed

Shape

Kontoret er låst fra 16.30 til 07.30 på hverdage og altid i weekenden, hvor du skal bruge en adgangskode for at komme ind. Der er installeret overvågningskameraer i store dele af bygningen, så dit kontor er sikkert hos os.

Plug'n'Play

Hos Coworking Plus betaler du én fast pris for alt det, din virksomhed har brug for. Vi stiller skriveborde og stole til rådighed, der er kaffe og te ad libitum, printere og scannere, fri parkering og meget mere!

Mødelokaler

Som coworker hos Coworking Plus har du fri adgang til at booke mødelokaler til både kundemøder, møder med samarbejdspartnere og hvad du ellers har brug for.

icons8-food
Frokostordning

icons8-food

Gider du heller ikke nøjes med en tør rugbrødsmad til frokost? Noahs Global, der holder til i vores køkken på stueetagen leverer alle hverdage 11:30 - 12:30 en lækker frokostbuffet, med varme retter, salat, brød og pålæg.

Shape
En del af fællesskabet

Shape

Den fordel, vi er mest stolte af at præsentere, er vores iværksætterfællesskab. Mere end 500 coworkers fra +140 virksomheder har valgt at have deres kontor hos Coworking Plus.

Shape
Rengøring

Shape

Hvis du bare ELSKER at gøre rent på dit kontor, kommer du nok til at savne det, når du flytter ind hos os. Vi har et skønt rengøringsteam fra CC Clean, der sørger for, at lokalerne altid er rene og præsentable.

Events

Vi afholder mere end 30 sociale og netværksevents hvert eneste år, hvor du som coworker får rig mulighed for at udvide dit netværk i Odenses iværksættermiljø.

Mads2000k-9
Mads er klar til at give dig en rundvisning

Vi holder til i Smith Parken. Du finder indkørslen til parkeringspladsen i Kochsgade tæt ved krydset med Grønlandsgade.

Vores hovedindgang er indgang D, og du finder receptionen på 2. sal.

Du kan finde os i centrum af Odense

Vi er kun ti minutters gang fra banegården. Kig ind og se dig omkring!

237ACC22-CE5A-44D7-B7D0-87317B217255
Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.