FRA STARTUP TIL SCALE UP

Plug’n’Play

Vores kontorfællesskab i Odense er bygget op omkring et plug’n’play koncept, der gør det simpelt og hurtigt at rykke din virksomhed ind på en kontorplads hos Coworking Plus. Bare sæt dig til rette, tænd computeren – så tager vi hånd om resten.

Hvad er du intresseret i?

icons8-happy
Perfekt til freelancere

Faste Pladser

2000 KR.

per måneden

Hos Coworking Plus har du mulighed for at få din egen faste plads i et lyst og åbent kontorfællesskab centralt i Odense. Pladsen kan bruges 24/7 året rundt.

Lukkede Kontorer

fra

4500 KR.

per måneden

Hvis du og dit team har brug for at kunne lukke døren i ny og næ, tilbyder vi også lukkede kontorer med plads til op til 50 medarbejdere. Det giver den perfekte blanding af fokus og fællesskab.

icons8-happy
Perfect for just-started
icons8-happy
Perfekt til freelancere på farten

Flexpladser

1250 KR.

per måneden

I vores kontorfællesskab tilbyder vi også en fleksibel kontorløsning med adgang to dage om ugen. Perfekt til deltidsmedarbejderen eller den helt nye iværksætter.

icons8-happy
Perfekt til den helt nye iværksætter

Flyverpladser

700 KR.

per måneden

Vores flyverpladser er det perfekte alternativ til at arbejde på en café. Du bliver del af et iværksættermiljø, og kaffen er inkluderet i prisen.

Hvorfor vælge Coworking Plus?

Vores coworkers' ord, ikke vores

FAQ

Vi er selv iværksættere og ved, at det kan være svært for mange virksomheder at stille et stort depositum for et kontor. Derfor opkræver vi ingen forudbetalt husleje og kun 1 måneds depositum for alle vores kontorer. Du kan flytte din virksomhed hertil med minimale startomkostninger. Det er convenience, når det er bedst.

 

Hvis det lyder som en god løsning for dig, så tag et kig på vores forskellige kontorløsninger eller book en rundvisning i vores kontorfællesskab. Vi er sikre på, at vi har det perfekte kontor til dig.

Der er kun én måde at finde ud af det på ... kom forbi og kig. Du kan booke en uforpligtende rundvisning med Mads eller smutte forbi til en kop kaffe. Vi holder til i Kochsgade 31, 5000 Odense C, opgang D. Find coworkingteamet i receptionen på 2. sal.

 

Coworking er et koncept, der kan rumme næsten alle virksomhedstyper. I huset vil du finde både freelancere, startups, distancearbejdere, scaleups og afdelinger af børsnoterede selskaber.

 

Vi har helt sikkert også plads til din virksomhed, og vi glæder os til at give dig en rundvisning.

Finder du en bedre kontorløsning til din virksomhed? Intet problem! For vores flyverpladser, flexpladser og faste pladser er din opsigelsesperiode kun én måned. For lukkede kontorer er opsigelsesperioden tre måneder.

 

Vi mener, at iværksættere skal have så meget fleksibilitet som muligt, og vi optimerer altid vores kontorløsninger til iværksætternes behov.

 

Hvis du får brug for mere plads, og vi har ledige kontorer i huset, kan du også altid opgradere dine lokaler hos Coworking Plus.

 

Du vil til enhver tid få den bedst mulige kontorløsning til din virksomhed.

Vi sørger for, at vores kolleger kan fokusere 100% på deres forretninger i stedet for at administrere deres kontor. Derfor har vi gjort vores bedste for at give vores coworkers alt, hvad de har brug for. Det betyder:

 

 • Skriveborde og stole er sat op og klar til brug, når du flytter ind
 • Vand, varme, el og internet er inkluderet
 • Gratis kaffe og te hver dag til alle ansatte og gæster
 • Gratis booking af mødelokaler gennem vores interne platform
 • Professionel ugentlig kontorrengøring
 • Gratis parkeringspladser til alle ansatte
 • Gratis brug af printere og scannere
 • Ugentlig fælles morgenmad i vores kantine

Hvornår du vil kunne flytte din virksomhed til vores kontorfællesskab i Odense afhænger af, hvor mange medarbejdere du har, og hvilke kontorer vi har til rådighed på det gældende tidspunkt. Vi har i alt 6500 kvm kontorarealer med mere end 580 skriveborde, så vi har helt sikkert også plads til din virksomhed.

 

Du kan enten booke en rundvisning i huset, hvor vi finder den helt rigtige løsning til dig, eller du kan kontakte Coworking Plus-teamet for at høre mere om dine muligheder.

Vi afholder hvert år mere end 30 sociale arrangementer for coworkerne i huset og iværksættermiljøet i Odense. Som et kontorfællesskab med mere end 500 coworkers har vi et ansvar for at skabe et perfekt miljø for networking og fremme samarbejdet virksomhederne imellem – og her tror vi på, at events og sociale arrangementer er den perfekte løsning. Her er nogle af de store begivenheder, vi normalt afholder:

 

 • Odin Award
 • Fødselsdagsfest
 • Fredagsbar
 • Julefrokost
 • CS:GO-turnering
 • Sommerfest
 • In-house workshops, præsentationer og receptioner.

Få det komplette overblik over vores arrangementer her.