Blog - Coworking Plus

Historier fra vores kontorfællesskab

Her på bloggen vil vi fortælle om alt, hvad der er godt at vide om kontorfællesskaber og arbejdsmiljø, men også de største nyheder fra virksomhederne i huset, samt indlæg om hvem og hvad vi er! Bloggen vil give inspiration, hjælp, tips og tricks til din virksomhed og dit kontor.

Måske kommer du til at læse om emner, du aldrig har tænkt over! Vi vil forsøge at lave en blog med relevante indlæg, så kontakt os, hvis du har en god idé. Hvis du er coworker og har en god historie, er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan dele dine nyheder!

Coworking Plus Office Community Kochsgade 31
Har du fordomme om kontorfællesskaber?
Vi hører ofte de samme, gamle fordomme om kontorfællesskaber. Derfor er vi hoppet i mythbuster outfittet, så vi kan få nogle facts på bordet - kom med!
All coworkers of Coworking Plus
Coworking Plus Søger Projekt Manager
Scaling Up Entreprenurs er et 4 gange årligt 12-ugers kursusforløb om miljøet i start-ups, for akademikere og it-uddannede dagpengemodtagere. Forløbet består dels af undervisning og workshops, og dels af en virksomhedspraktik i en startup virksomhed....
Odin Award 2018 Vinder Shipmondo
Iværksætterpris: Odin Award blev beviset på at vi gjorde det rigtige
Iværksætterprisen Odin Award løber af stablen for tredje gang på torsdag d. 11. november i Dok5000 - prisen var mere end blot et klap på skulderen for Hung Ho og Shipmondo, der i dag tæller 26 ansatte.
Peter Dam Design Studio
Corona blev starten på en bølge af positive budskaber
Corona-historierne i butiksruderne i Odenses gågader skabte efterspørgsel blandt virksomheder - nu inspirerer Peter Dam til refleksion med nye værker over hele landet
Sedas Kitchen at Coworking Plus
Et Vegansk Blue Ocean
Coworking Plus er et kontorfællesskab der huser mere end hundrede små og mellemstore virksomheder, og vi elsker at fortælle historierne om alle de spirende iværksættere. I denne artikel skal i møde en af Coworking Plus’ nyeste virksomheder: Sedas Plantekøkken.
How to create Loyal Customers Coworking Plus
Hvordan skaber man loyale kunder?
Kundeloyalitet er en hellig gral inden for marketing – og dette er ikke uden grund. Men hvorfor og hvordan? De seneste år har flere virksomheder fokuseret markant på kundeloyalitet, og hvordan den opbygges. Alle virksomheder er forskellige, hvorfor al...
1 2 5
Mads2000k-9
Mads er klar til at give dig en rundvisning

Vi holder til i Smith Parken. Du finder indkørslen til parkeringspladsen i Kochsgade tæt ved krydset med Grønlandsgade.

Vores hovedindgang er indgang D, og du finder receptionen på 2. sal.

Du kan finde os i centrum af Odense

Vi er kun ti minutters gang fra banegården. Kig ind og se dig omkring!

237ACC22-CE5A-44D7-B7D0-87317B217255
Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet