Vi elsker iværksættere!

Iværksættere. De skaber noget ud af ingenting og er med til at skabe nyt. Alle der tør forfølge deres drøm og skabe deres egen virksomhed fortjener vores respekt, taknemlighed og støtte.

De skaber nye produkter og services, de udvikler nye løsninger, de skaber omsætning og arbejdspladser og de skaber den innovation, udvikling og dynamik, som alle samfund har behov for. Vi har brug for disse iværksættere!

Der er mange typer iværksættere 

Der findes mange forskellige slags iværksættere. De kan ikke sættes i en kasse og kan være mange ting. En iværksætter kan være en blanding af mange ting som:

  • Personen, der vil være selvstændig i ordets rå forstand. Som fokuserer på sin egne evner og løsninger, og som ikke har forventning eller ambition om at blive til en stor virksomhed.

  • Personen, som er produkt- og løsningsorienteret. Giver den gas, og som ofte ender som en stærk, ejer-ledet virksomhed med en eller to håndfulde ansatte.

  • Og så er der de skæve, vilde og spændende, som er start ups i den amerikanske forstand. Personer, ideer og virksomheder, som er innovative og født globale. De som vækster hurtigt, og som af flere omgange har behov for kapital.

Iværksættere

Iværksættere kommer i alle formater

Iværksætteri overalt!

Vi er stolte over at kunne huse, støtte og arbejde med alle typer iværksættere i Coworking Plus. 

Vi tror på, at alle typer har behov for effektive kontormiljøer, hvor de kan fokusere på deres virksomhed og ikke på kontordrift. Lounges, break-out miljøer, mødelokaler, kaffe- og madfaciliteter skaber et herligt arbejdsmiljø. Hos Coworking skal man bare møde og så er der styr på omgivelserne.

Vi tror på, at synergien ved at være sammen, dialogen om problemer og løsninger og samspillet med rådgivere, eksperter og investorer er essentiel for alle typer. 

Vores fællesskab og lange række af faglige og sociale events skaber et innovativt og kreativt miljø, som alle iværksættere har gavn af.

Coworking arbejder for iværksættere

Alle i sekretariatet i Coworking Plus arbejder dagligt for at skabe optimale rammer for vores 300 lejere. Vores største succes er dog, at det er vores lejere, som har skabt vores unikke iværksættermiljø via deres engagement, input, feedback og egne initiativer.

Vi elsker vores lejere! Vi elsker iværksættere! Og vi glæder os til at fortsætte vores arbejde med at blive Danmarks bedste coworking miljø.

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.