Sprogeriet – Et univers af læselyst

Sprogeriet 

I Sprogeriet tror vi på, at børns sproglige udvikling sker gennem meningsfyldte lystbetonede aktiviteter i tætte interaktioner mellem mennesker. Sproglig udvikling sker, hvor der er sjov, spænding og leg med sproget. Når vi anerkender sproglig udvikling som et mellemmenneskeligt anliggende, bliver det et mål for os at skabe konkrete materialer, der kan bidrage til, at sjove aktiviteter med et sprogligt fokus let kan sættes i spil i hjemmet, i dagtilbuddet og i skolen.

Sprogstimulerende værktøjer – Funderet i forskning

Vores ambition med alt, hvad vi laver, er, at det skal fungere i den rigtige verden og i den hverdag der er i både hjem og dagtilbud. Det er derfor helt essentielt for os, at alt hvad vi laver, er udviklet sammen med de børn og voksne, som skal bruge det – i de omgivelser, som er deres hverdag. Produkter fra os er derfor udviklet på gulvet i dagtilbud, til personalemøder i vuggestuer, i sandkassen hos dagplejere og samlet på vores kontor. Det er denne kombination, der giver mening for vores arbejde – og dét som gør vores hverdag sjov og meningsfuld.

Helene Cooper Larsen - Sprogeriet

Sprogeriet x Coworking Plus

Vi har også lavet et lidt længere med Helene Copper Larsen omkrig Sprogeriet og deres plads hos Coworking Plus.
Hun udtaler selv, at ”Coworking Plus sørger for alt fra stole og borde til internet og alt det praktiske. Hvis noget ikke virker, bliver det straks fikset. Det er så belejligt og nemt. Jeg skal egentlig bare dukke op.” 

Du kan læse hele artikel på bloggen, som du finder her.

Sprogeriet har også en speciel plads hos Coworking, da Helenes hund, Trille, har vundet mange hjerter, når hun har været med på arbejde.

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.