En kontorhund kan øge effektiviteten på kontoret!

En kontorhund kan hjælpe dig igennem dagen

Måske kender du det selv. Den dårlige samvittighed, der kommer krybende i det øjeblik du går ud af døren på vej til arbejde og efterlader din allerbedste ven – hunden i dette tilfælde – tilbage. Så er der godt nyt til dig!

Ifølge en undersøgelse fra Banfield Dyrehospital, så gør det underværker at have en tilstedeværelse af de firbenede, pelsede venner på kontoret, da de bidrager til mange fordele.

Beslutningerne tages hurtigere

Selvom det nok kan være svært og forstyrrende med en hund, som render rundt om benene på dig eller bare ligger stille under dit bord. Det er uanset om det er i et lukket eller åbent lokale med få eller mange mennesker, så viser undersøgelsen, at hundens tilstedeværelse er medvirkende til en positiv indstilling og en hurtigere beslutningstagen i forbindelse med f.eks. projekter og opgaver i de fleste tilfælde. Det skal dog være en velopdragen hund, der ikke gør konstant. 

Et kontor styrkes i fællesskab

I forhold til beslutningstagen, så er kontorhunden også socialt bindeled mellem kolleger og styrker sammenholdet. Det er både på arbejdspladsen, men også udenfor, da det også giver anledning til en fælles interesse kollegaer imellem. På længere sigt kan dette udvikle sig til venskaber, som går ud over det arbejdsmæssige.

Dog viser undersøgelsen, at det kun er en lille procentdel der rent faktisk ønsker et tættere venskab med sine kolleger uden for arbejdspladsen. 

Kontorhund

Reducer stress, ophøjer arbejdsmoral og giver loyalitet

At have en hund på sit kontor bevirker også til en reducering af stress, samt en forhøjning af arbejdsmoralen hos de ansatte, i og med, at hunden giver positive vibes med sin glæde og logrende hale.

Dertil giver det også en loyalitet til virksomheden, da det er en erkendelse til hundeejere eller bare dyreglade mennesker om et åbent fællesskab, hvor der er højt til loftet. Tag din hund med på arbejde-dag har aldrig været mere relevant! 

Ikke alle er med på idéen

Selvom undersøgelsen hælder til de mere positive fordel ved kontorhund, så kan det selvfølgelig også forekomme at være en negativ effekt, da ikke alle opfatter tilstedeværelsen af en hund lig med noget positivt. Nogle synes de er irriterende og forstyrrende og det kan derfor have en negativ effekt. Ikke alle synes en hund i nærheden, er det bedste på en arbejdsplads. Så derfor skal det også være en fælles beslutning om at anskaffe sig en levende kontorhund, hvis det ikke er i et kontors fællesskab.

Hos Coworking Plus har vi en lille, sød, part-time kontorhund Trille, som for det meste altid er glad og imødekommende – især hvis du har en godbid til hende. Hun kommer her ofte, da hendes ejer er en del af vores kontorfællesskab. 

Har du også lyst til at møde Trille og samtidig se de faciliteter som Coworking Plus kan tilbyde dig og din virksomhed, så kontakt os endelig for en tour rundt i huset.

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.