Kontorfællesskaber skaber din arbejdsdag i 2020

Videnskab omkring kontorfællesskaber

Ved du hvor meget betydning dine omgivelser har for din arbejdsindsats? 

Ifølge en undersøgelse fra Genslers Research Insitute kan det være svært for iværksættere, selvstændige og freelancere, som ikke har en fast arbejdsplads, at finde det rette miljø at arbejde i. Der skal være en række muligheder, som eksempelvis et privat kontor eller siddeplads, der ikke giver forstyrrelser i forhold til et virtuelt møde. Dertil spiller en række faktorer også indover, når det handler om effektiviteten af ens egen arbejdsindsats. 

Her kan du se 4 grunde til hvorfor dine omgivelser er vigtige på en kontorplads:

Fleksibilitet

Hvis du som selvstændig virksomhed, iværksætter eller freelancer ikke har en fast kontorplads, så har du sikkert en række krav du ønsker opfyldt. Det kan være sig mødelokaler, hvor du kan have dine kundemøder fysisk eller et privat, lukket rum til et virtuelt møde uden forstyrrelser. Hvis du arbejder hjemmefra er der en større tendens til forstyrrelser eller en række overspringshandlinger selvom du muligvis har eget hjemmekontor. Her kan kontorfællesskaber have de bedste muligheder for netop dig!  

De effektive regnbuefarver

Lokaler med et strejf af farver kan være motiverende og give en optimering af din arbejdsaktivitet, så du følger dine opgaver succesfuldt til dørs. Farveskalaen rammer både de varme og kolde nuancer. En varmere farve af eksempelvis rød kan være inspirerende, hvorimod blå har en køligere effekt og grøn kan virke opkvikkende.  Men ikke desto mindre er de med til at bringe stemning til dit fokus og arbejde. Placeringen af farven kan være overalt lige fra en enkelt væg til en sofa.

 

kontorfællesskaber

Den rette ergonomiske indstilling

Den rette arbejdsposition er altafgørende, hvis har du lange arbejdsdage. Der er derfor en stor forskel på om du sidder ved dit køkkenbord, på café eller ved et kontorfællesskab. Sidstnævnte giver dig mulighed for de ideelle forhold med eksempelvis hæve-sænke borde, ordentlige kontorstole, der forbedre din kropsholdning.  

Socialt og netværk

Foruden din egen kontorplads, så er et fællesskab en fantastisk mulighed for at netværke dig til samarbejder på dit næste projekt – det kan endda gøres i mødet ved kaffemaskinen hvornår det skal være. Eller ved de sociale community events du også har mulighed for at være en del af. Du bestemmer selv, hvor mange du vil deltage i, men jo flere events du er med til, jo bedre stillet er du også til en større garanti for bonus på udvidelsen af dit netværk.

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.