Hvordan er det at være coworker?

Til hverdag har Coworking Plus’ dedikerede team mange jern i ilden. De stræber nemlig efter at skabe et helt unikt coworking space, som motiverer og inspirerer alle i huset. Men hvordan er det egentlig at være coworker i det odenseanske kontorfælles-skab? Vi har talt med en af vores coworkers, som fortæller, hvordan hun oplever rammerne, fællesskabet og alt derimellem.

Imens novemberkulden for alvor rusker udenfor, emmer alt af varme, hygge og produktivitet i Coworking Plus’ kontorfællesskab på Kochsgade. I hjertet af de gamle bygninger, som engang dannede rammerne om cykelfabrikken Smith & Co., sidder Helene Cooper Larsen. Helene er medstifter og medejer af Sprogeriet, som bl.a. laver digitale og analoge materialer, der støtter børns sprog. De seneste fire år har Sprogeriet holdt til i Coworking Plus, og det er der ifølge Helene en helt særlig grund til:

”Coworking Plus sørger for alt fra stole og borde til internet og alt det praktiske. Hvis noget ikke virker, bliver det straks fikset. Det er så belejligt og nemt. Jeg skal egentlig bare dukke op.”

Den perfekte symbiose

Som coworker befinder man sig midt i den perfekte symbiose af moderne kontorfaciliteter med hyggelige og rustikke elementer af ældre dato. Man fornemmer straks historiens vingesus, når man sidder i de store, praktiske lokaler under mørkebrune, blotlagte spær eller bevæger sig over de knirkende trægulvsbjælker. De lyse og velindrettede lokaler med nye, moderne møbler og planter, inviterer til produktivitet, sparring og coworking. De mange glasvægge åbner kontorerne op og giver en følelse af, at coworkerne er hinanden nær.

”Hele viben og stemningen i huset er fantastisk! Det er dejligt at være coworker. Ellers havde vi jo heller ikke siddet her de sidste 4 år”, siger Helene.

Nærheden sætter Helene særlig stor pris på. Det, der ifølge hende gør Coworking Plus til et rigtigt coworking space, er, at så mange forskellige erhverv er repræsenteret i huset. Den brede vifte af fagligheder og kompetencer skaber rig mulighed for værdiskabende sparring, og husets coworkers trækker på hinandens spidskompetencer og henter gode råd hos hinanden. Helene har selv flere gange fået hjælp fra andre coworkers, når f.eks. Sprogeriets hjemmeside har drillet hende.

”Man kan altid hente hjælp, når man har brug for det. Det giver en tryghed at vide, at man kan finde hjælpen lige rundt om hjørnet”, fortæller Helene.

Forkælelse i hverdagen

Netop i dag bliver alle husets coworkers forkælede, for Coworking Plus har fået en flot finaleplads i Nordic Startup Awards og er nomineret til bedste coworking space. Finalepladsen fejres med uddeling af popcorn og varm kakao i lange baner. Popcornmaskinen buldrer afsted og duften af salte lækkerier spreder sig i huset. En coworker lægger vejen forbi og rækker Helene et kræmmerhus fyldt med lune popcorn.

Best coworker space popcorn

”Det er præcis sådan noget her, jeg mener. Der bliver virkelig kræset om os!”, siger Helene og fortsætter: ”Der er tusind muligheder her, uanset om man er mest til det ene eller det andet. Der er plads til alle. Folk er meget rummelige. Jeg kan tage min hund, Trille, med på arbejde. Hun elsker at være her, og det er dejligt, at der er plads til os på den måde.”

Inspirerende events

Fra portvinssmagning og eftermiddagsyoga til relevante og spændende foredrag forsøger Coworking Plus altid at skabe et inspirerende og rart arbejdsrum for de ca. 100 virksomheder i huset. Det er noget, som har gjort indtryk på Helene, som sætter stor pris på, at der på tværs af virksomheder og fagligheder er skabt et coworking space og fællesskab, hvor der er plads til alle.

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.