Hjemmekontor? Måske ikke en god idé

Trivslen er påvirket af dit kontor!

Under Corona-pandemien har mange fået hjemmekontor, men det udfordrer trivslen på arbejdet!

Ifølge en undersøgelse fra YouGov på vegne af IF Skadeforsikring fortæller næsten halvdelen (46%), hvor arbejdspladsen var flyttet hjem under coronakrisen, at de forsat ønsker at arbejde hjemmefra. 

Trivsel og kvalitet 

At have kontor hjemme har både sine fordele og ulemper i forhold til løsninger af opgaver, trivsel og arbejdsskader. Det har vist sig med en bedre effektivitet omkring opgaver ved hjemmearbejde både med hensyn til kvalitet og fordybelse i disse. Dog har manglen på fysisk til stedværelse sammen med kolleger i mødet ved kaffemaskinen eller kantinen været et problem. Forskning viser, at mennesker er sociale flokdyr og har brug for kontakt med andre, hvilket har været en udfordring under corona. 

Der har være rigelig mulighed for virtuelle møder, men følelsen af at kigge ind i en skærm er ikke det samme som at være fysisk til stede, hvor man kan snakke eller læse kropssprog. Samhørigheden mellem kolleger er derfor stadig en vigtig del af trivslen på en arbejdsplads. Derudover kan netværk også have en betydelig del, når det kommer til tværfagligheder og sparring herimellem.

Hjemmekontor alternativer
Coworking Plus – Kontorfællesskab og mødelokaler

Hjemmekontoret er ikke indrettet optimalt

Under corona blev flere arbejdspladser flyttet hjem. Det har betydet, at flere har måtte side enten i køkkenet eller i stuen med stole eller sofa, som ikke er tilegnet en korrekt arbejdsstilling i længere tid. Det er ikke alle der besidder de rette ergonomiske møbler som eksempelvis hæve-sænke bord. Det har medført ømhed i kroppen og kan give mén senere i livet, hvis det ikke bliver rettet op

Kontor med følelse af samhørighed

Her kan kontorfællesskaber være en løsning. På kontorfællesskaber finder du de optimale ergonomiske løsninger, så du undgår en øm krop samtidig med at du også finder en samhørighed blandt andre – du får følelsen af at have kolleger til fordel for en skærm. Som en bonus kan du også her få mulighed for at netværke – måske til et nyt projekt. Du kan endda gå lige fra din kontorstol til et event i samme bygning.

Hos Coworking Plus får du mulighed for 400+ coworkers, der enten har faste – eller flyverpladser. Følelsen af kolleger og et livligt hus med events, workshops mv., som du har mulighed for at deltage i.
Book en tour og se om der er et kontor til dig og din virksomhed. 

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.