Fablewood kickstarter ny crowdfunding!

Fablewood har i dag, onsdag d. 26. august lanceret deres nyeste Kickstarter crowdfunding kampagne! Det er deres 3. gang, at de forsøger med crowdfunding, hvor de to første har været store succeser! Med et lille event på Coworking Plus var der lagt op til fest, da de allerede efter 10 minutter nåede deres mål på 50.000 danske kroner! Folk fra huset kunne komme ind og se deres prototyper, netværke og få en lille snak om hist og pist. Dette er også en af de værdier, som vi sætter højest her hos Coworking!

Hurtigt i mål med crowdfunding

Fablewood startede deres Kickstarter kampagne med et beskedent mål på 50.000 kr., men det blev hurtigt sendt til tælling, da den efter cirka 10 minutter havde over 50.000 kr. i funding fra mennesker – Både lokale og internationale. I de første to minutter havde de faktisk en funding på 480.000 kr. i timen!

Fablewood har med denne kampagne lanceret deres 3. kollektion af legetøj, hvor der er fokus på dyrene i mindre udgaver – Selvfølgelig i samme mix-and-match stil, som de forgående kollektioner.

Bæredygtighed og ansvarlighed

Fablewood fokuserer med deres lejetøjsprodukter af træ på ansvarlighed og bæredygtighed. Faktisk så planter de 5 træer for hvert stykke legetøj, som de sælger. Dette er med til at genskabe udsatte områder med træer og de sammenarbejder med Eden Projects, som står for træplantningen.

Samtidig går de også ind for ansvarlighed i forhold til valg af producent. Deres leverandør, en vietnamesisk legetøjsproducent, lever op til samme standarder, som de danske virksomheder gør. Samtidig skal de snart investere i solceller, så de kan blive energiuafhængige.

Dansk design og iværksætteri

Som Fablewood selv skriver, så kan de ikke løbe fra at de er danske. De er meget inspireret af Kaj Bojesen og LEGO, både i design, men også i den modulære opbygning, som gør, at man kan blande de forskellige dele til nye dyr, hvor kun fantasien sætter grænser!

Fablewood forsætter med at leve op til dansk bæredygtighed og design og denne kollektion er ikke den sidste, som vi kommer til at se fra dem!
Vi ønsker dem alt mulig held og lykke med deres crowdfunding! I fremtiden må vi se hvor højt deres kampagne ender!

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.