Et fællesskab for alle

Coworking Plus er et fællesskab for alle og vi elsker at dele de gode historier! En af disse er Sanne fra Grafik Juice. Hun kom til Odense i 1997, hvor hun også læste engelsk og fransk på SDU. Hun tog senere en overbygning som multimediedesigner.
Sanne har arbejdet med grafik og multimedier i mange år, men i 2017 gik hun selvstændigt med Grafik Juice.

Mødet i køkkenet

Jeg møder en meget farverig og imødekommende Sanne i et af de mange køkkener hos Coworking Plus. Det første indtryk, jeg får af Sanne, er hendes karismatiske udstråling og store smil, der indbyder til en snak.

Har du altid vist at du vil gå iværksættervejen – var det en svær beslutning?
“Der var en del tanker bag. Jeg ville ikke være den traditionelle iværksætter.
Jeg begyndte at læse en del bøger om iværksætteri og metoder til at sælge sig selv og sit produkt. Derudover kunne jeg godt lide at udfordre mig selv. Hvis jeg nu kun arbejdede et vis antal timer om ugen – hvordan ville det så fungere?  Altså, du ved, friheden til selv at vælge mine arbejdstimer. Selvfølgelig har deadlines med kunder også noget at sige. Dertil kommer det med familien også. Jeg brænder for det jeg laver, ingen tvivl der, men familien kommer først. Det var ikke som sådan en svær beslutning, men nok mere fokus på hvordan ville balancen være med familielivet og mit arbejde.”

 

"Det er positiv karma, der kommer tilbage!"

Fra engelsk og fransk til Grafik Juice

Du har læst engelsk og fransk, hvorefter du har taget en uddannelse som multimediedesigner. Så hvor stammer interessen for at tegne og male fra og hvordan har du brugt det, når du snakker med potentielle kunder?
“Jeg har altid været kreativ anlagt. Hvis det ikke er tegninger eller grafikker, så strikker jeg eller spiller brætspil. Jeg elsker brætspil og har også planlagt større events tilegnet det (red. brætspil). Jeg elsker at skabe ting og sager på den ene eller anden måde, hvor kreativitet er involveret.

I forhold til at få kunder ind, så havde jeg i starten bekymringer om hvorvidt jeg var god nok til at det kunne lade sig gøre. Man vil jo gerne yde sit bedste. Når jeg snakker med potentielle kunder, så sørger jeg altid for at være lydhør overfor dem og hvilket budskab der skal ud. Give gode råd og så finder vi en balancegang, hvor den bedste løsning findes.”

En del af kontorfællesskabet

Nu sidder du ved Coworking Plus – har det haft en effekt på dig?
“Jeg kendte allerede Adina som sad på havnen, da Coworking havde lokaler der. Derfor kom jeg til at side ved ”Havnefolkene” efter anbefalingen af det. Jeg blev senere vist rundt af Mads (Mads Fugl, direktør og Co-founder). Man følte sig meget velkommen, der var en fed stemning og man kom hinanden ved. Jeg landede faktisk allerede to kunder ugen efter jeg indtog en kontorplads.

Da jeg startede op på Kochsgade 31D lignede det en byggeplads. Men det var sjovt at følge med i udviklingen. Jeg kan godt li’ hvad det har udviklet sig til æstetisk. Det siger meget om stedet du arbejder. Plus at du kan sparre med andre og lave samarbejder. Det er positiv karma, der kommer tilbage.”

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.