Emazys sikrer sig investering!

Emazys, som sidder hos Coworking Plus i øjeblikket, sikrede sig en ny investering i går fra lokale kendinger. Johnny Killerup, Torben Frigaard Rasmussen, Søren Offer Madsen og Lars Bruntse har valgt at investere i Emazys.

Emazys laver testudstyr til solceller, hvor de kan tester på større skala i forhold til ødelagte dele, fejl, svagheder, osv. Produktet er udviklet af grundlæggerne Anders Rand Andersen, Ronni Basu og Daniel Hamkens, som alle har en Ph.D i fysik.

Klar til ekspansion i udlandet

Med deres nye investering er de klar på at ekspandere mere til udlandet, hvor testboksen allerede er blevet solgt i 20 forskellige lande.

“Vi har specielt fokus på England, Tyskland og ikke mindst USA. I den nye gruppe af ejere, har vi mange års erfaring med det amerikanske og europæiske marked, og med stærke partnerskaber, omfattende markedsføring og en ny salgschef forventer vi en væsenlig vækst i disse markeder” Siger Torben Frigaard Rasmussen.

 

Fotokredit: Krebs FOTOGRAFI & FIlM

Emazys fortsætter i høj fart!

Med investeringen forventer de at ansætte op mod 5 nye medarbejdere inden for salg og softwareudvikling inden årets udgang. Samtidig bliver de også sat op på et nyt kontor i Odense, og holder derved den fynske forbindelse.

Emazys startede med et lille kontor hos Coworking, hvor de kunne ligge fra land med en solid base, uden at skulle tænke for meget over alt bøvlet ved at organisere et kontor. Så kunne de fokusere på deres forretning og udvikling.

Vi fra Coworking ønsker Emazys kæmpe held og lykke i fremtiden og med den nye investering!

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.