Coworking Plus Søger Projekt Manager

Scaling Up Entreprenurs er et 4 gange årligt 12-ugers kursusforløb om miljøet i start-ups, for akademikere og it-uddannede dagpengemodtagere.

Forløbet består dels af undervisning og workshops, og dels af en virksomhedspraktik i en startup virksomhed. Din rolle bliver at gennemføre forløbet og være hovedkoordinator

Dit hovedansvar bliver at strukturere og holde overblik over forløbet og at skabe og holde kontakten til de involverede virksomheder og deltagere både før, under og efter forløbet.

Du skal stå for alt det praktiske lige fra at booke mødelokale og eksterne oplægsholdere, til forberedelse af træning/workshops og til at følge op på, hvordan det går med deltagerne og virksomhederne undervejs i forløbet.

Yderligere skal du varetage rapportering og formidling af relevant information til både deltagere, virksomhederne og jobcenteret. Du vil primært arbejde sammen med Johnny Killerup, som er hovedansvarlig for projektet. Han vil stå for undervisningen, og du skal fungere som facilitator på projektet.

 

Du vil endvidere blive tilknyttet en række daglige og projektmæssige opgaver i Coworking Plus omkring events, projekter og afrapportering/dokumentation for arbejdsgange og resultater.

Vi er et kontorfællesskab med over 400 mennesker med fokus på at skabe sociale og faglige netværk firmaer imellem. Størstedelen af virksomhederne, der sidder hos os, er Startups og Scale Ups og stemningen er uformel, og vi holder flere sociale og faglige events i løbet af året.

 

Du er:

  • God til at strukturere og skabe overblik.
  • Ansvarsbevidst og selvkørende.
  • God til at prioritere og organisere egne arbejdsopgaver, samt trives med mange sideløbende opgaver og projekter.
  • God til formidling både skriftligt og mundtligt, på dansk og engelsk.
  • God til at netværke og skabe nye kontakter.
  • Åben, imødekommende og tillidsvækkende.

 

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Minimum 30 timer op til fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider.
  • Adgang til det største iværksætter- og startup-miljø i Odense.

 

 

Ansøgningsfristen er 24/12-21 og forventet start er hurtigst mulig, men senest 1/2-22. Ansøg eller stil spørgsmål på mail til johnny@coworkingplus.dk

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.