Coworking Plus fejrer 7-års fødselsdag

Vi fejrer 7 år fyldt med vækst, oplevelser og fællesskab

Fra den spæde start på Odense Havn med 20 mennesker er vores rejse nået 5500 kvm på Kochsgade, hvor vi lægger lokaler til mere end 100 virksomheder. Alle disse virksomheder, som har været en del af fællesskabet de sidste 7 år, afspejler den fantastiske udvikling på mange områder.

Odense er en ny by med optimisme og gåpåmod. Virksomheder startes og udvikles i et hastigt tempo og med den stigende fokus på teknologi, er deres lokalebehov konstant under forandring.

Content og kommunikation som coworker

Væksten i Coworking Plus har i høj grad været påvirket af, at nye virksomheder ønsker fleksibilitet, vækstmuligheder og at fokusere på deres produkter, fremfor at drive kontorer.

Det er meget attraktivt for nystartede virksomheder, at kunne starte op i et kontormiljø, hvor møbler, IT-infrastruktur, mødelokaler, måltider og drift er professionelt håndteret af andre.

At kunne være en del af et dynamisk fællesskab, hvor virksomheder kan dele deres vækstrejse og lære af andre, har stor betydning for vores coworkers.

Indretningen er en kombination af lounge områder, grønne områder, luksus kaffe, hygge, frugtordning, fredagsbarer og en lang række sociale og faglige events, så selv små virksomheder kan tilbyde medarbejdere, partnere og kunder fantastiske rammer.

Arbejde, fritid, oplevelser og fællesskab smelter let sammen i vores miljø, og vi er bevidste og målrettede i at skabe og udnytte denne dynamik. Coworking Plus er ikke et kontorhotel, ikke en social klub, ikke upersonlige kollegaer på en kontorgang, ikke skole og uddannelse, det er ikke fest og ballade. Det er Coworking!

Som coworker i huset ønsker at arbejde sammen, være sammen og dele med hinanden. Denne arbejdsform er en megatrend, som vi agter at forstærke vores engagement i.

Fællesskab

Fremtiden hos Coworking Plus

Vi har med vores ejerkreds sat overliggeren højt for vores fremtid, og vi glæder os til at kunne præsentere mange spændende nye tiltag i løbet af 2021. Vi vil både have mere plads, skabe endnu bedre fysiske rammer og forstærke vores tilbud, ydelser og vækstfremmende tiltag for vores coworkers.

Vi glæder os til den fortsatte rejse.

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.