C.C. Clean, Corona og Coworker liv!

C.C. Clean holder huset rent

Familievirksomheden C.C. Clean er ejet af ægteparret Carsten og Lotte og drives i det daglige i samarbejde med deres datter Natacha og svigersøn Jonatan. De 15 mand i virksomheden har mange relationer til hinanden, hvilket giver et stærkt team, hvor det at gøre rent ikke “bare” er en funktion, men et arbejde der danner rammen om en dagligdag, hvor både kunder og medarbejdere er glade.

“Kvalitetsrengøring lægger man ikke mærke til”

Deres vision er at skabe en tæt relation med deres kunder, dette gælder også Coworking Plus, hvor C.C. Clean føler et stort coworker ansvar. Fra de startede samarbejdet om rengøringen ved Coworking Plus start september 2019, valgte de at flytte ind i huset, og var fra den dag ikke blot en servicevirksomhed der varetager rengøringen, men Coworkers. Kerneværdien Smil Smitter, nyder coworkers godt af i det daglige, hvor C.C. Clean slår et slag for, at rengøring er en vigtig del af hverdagen.

Fra dagligstue til kontor!

C.C. Clean har været i branchen siden slut 80’erne. De yder en stor indsats inden for CSR og går meget op i at alt personale er trænet, oplært og udlært af C.C. clean. På den måde kan de holde en høj standard af rengøringen og den tætte relation til medarbejderne.

For et år siden startede C.C. Clean et nyt spring, hvor de bevidst valgte at ændre i deres kundeportefølje og tage et spring i en ny retning. 

Det har været en positiv stor forandring, for familievirksomheden, at flytte forretningen ud af dagligstuen og ind til Coworking Plus. Flytningen har givet vækst og løftet firmaet til et mere professionelt niveau. C.C. Clean har brugt flytningen til at få standardiseret kontrakter, timeplaner mm. Det at rykke firmaet fra egen stue og ind i et professionelt arbejdsmiljø har ganske enkelt været en kæmpe succes.

Det nye sorte er personlig hygiejne og rengøring

Corona epidemien har medført en ny hverdag for alle, ikke mindst rengøringsfirmaerne, der som C.C. Clean oplever et helt nyt fokus og interesse for rengøringsarbejdet. De oplever en meget stor interesse for produkter til afvask -og afspritning af hænder.

Samarbejde på tværs

I samarbejde med Christoffer Hunter fra Fokus Danmark, som også er bosiddende i Coworking Plus, er de med til at træne rengøringspersonale, og udvikle træningsforløb. De ser en stigende interesse for rengøringsarbejdet, der kan ses som “det nye sorte”. Ud over den normale rengøring er nogle af de nye tiltag C.C. Clean har indført i Coworking Plus; hyppigere aftørring af håndtag. Store berøringsflader bliver desinficeret hver morgen i fællesarealerne, opsætning af skilte, lommeletter og håndsprit i fællesarealer samt køkkener. 

Hvis man som lejer ønsker det, er det nu muligt at tilkøbe desinficering af kontorpladsen og hyppigere rengøring end det normale. C.C Clean understreger at de kun benytter godkendte produkter og har datablad på håndsprit og øvrige rengørings -og desinficerende produkter. Som et ekstra tiltag i kampen mod Corona virus skal alt personale ved C.C. Clean bruge handsker i forbindelse med deres arbejde.

Tæt samarbejde med Coworking Plus

C.C. Clean arbejder tæt sammen med Coworking Plus, omkring den nye hverdag med Corana virus, hvor sprit dispensere, skiltning og anden vejledning skal være med til at sætte standarden for det nye normale.

Del artiklen
Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.