4 gode grunde til at have planter på kontoret!

Kontoret er et sted, hvor du tilbringer mange timer med hårdt arbejde, masser af udfordringer og meget af dit liv. Derfor skal kontoret også være et sted, som er med til at påvirke dig i en bedre retning, og give dig de optimale forhold for at kunne være produktiv! Her kan kontorplanter og natur være med til at hjælpe dig i din dagligdag på kontoret.
Her er 4 grunde til at du skal have natur eller planter på kontoret:

1. Kontorplanter øger produktiviteten

Fleksible kontorer er praktiske at have, hvis der skal ændres i setup, antal af mennesker eller nye tilføjelser. Tendensen har været at fjerne alt overflødigt, så man har lettere ved at tilpasse sig til forandringer

En undersøgelse fra Exeter University har vist, at et minimalistisk setup med et par få planter hist og her, kan være med til at optimere produktiviteten med op til 15%! Den gentager vi lige en gang til. 15% – bare ved at sætte et par planter op på kontoret, kan man mindske stresset ved arbejdet på kontoret.

2. De formindsker stress

Bare en plante inden for rækkevidde af en medarbejder kan sænke stress niveauet på arbejdspladsen med op til 50%! New University of Technology Sydney har lavet en undersøgelse, hvor de har testet effekten af planter inden for rækkevidde af en medarbejder.

Undersøgelsen viste, at medarbejdere med en plante inden for rækkevidde, oplever at deres stressniveau faldt op til 50%. På samme tid oplevede medarbejdere, som ikke havde en plante inden for rækkevidde, at deres stressniveau steg med op mod 30% i samme 3 måneders periode.

3. De renser luften omkring dig

Mennesker har brug for ilt til at trække vejret og planter har brug for kuldioxid. Derfor er det den perfekte kombination med planter på kontoret!

Ilt er med til at holde din hjerne skarp og tage de rigtige beslutninger i løbet af dagen. University of Technology Sydney har fundet frem til at en enkelt plante på omkring 20 cm, kan forbedre luftkvaliteten på et kontor med 10%, hvis der er aircondition og op til 25%, hvis der ikke er aircondition.

Kontorplanter kan simpelt hen få dig til at føle dig friskere over tid, forbedre luftkvaliteten og hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger i løbet af dagen.

Kontorplanter

@Coworking Plus, Kochsgade 31D, 5000 Odense C

4. Kontorbeplantning øger kreativiteten og koncentrationen

Human spaces har også fundet ud af, at planter kan være med til at øge kreativiteten hos medarbejdere – Faktisk op til 15%.

Planter kan være med til at gøre dig mere afslappet og få din hjerne til at være mere kreativ. Bare de står i nærheden af dig. Det eneste man skal kunne, er at se den.

Planter, planter, planter

Så hvis dit kontor er meget minimalistisk for at være klar til at tilpasse dig, så skal du skynde dig ud og skaffe nogle kontorplanter. Effekterne ved at have natur omkring dig er enorme! Du kan hurtigt anskaffe dig planter til kontor hos store blomsterforretninger eller måske endda inventarshops, som specialiserer sig inden for erhverv.
Hvis du så samtidig synes, at det er for uoverskueligt, så skynd dig at kontakte os her hos Coworking Plus i Odense! Vi har planter overalt på kontoret og ledige pladser, klar til at du overtager dem! Du kan se dem lige her.

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.