4 gode grunde til at drikke kaffe!

Kaffe giver også kvaliteten på din arbejdsplads – Vi ved det virker!

Du har sikkert hørt og læst det flere steder om den gavnlige effekt af den lækre drik.

Ifølge en undersøgelse fra The Institute for Scientific Information on Coffee (ISIC) og Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) viser, at den kan have positive fordele, når det handler om opmærksomhed, overskud og præstationsevne.

Dit mentale helbred

Undersøgelserne viser, at den også kan være en god faktor for dit mentale helbred, da den giver dig et skud energi, så du kan give dine arbejdsopgaver et ekstra boost opad og dermed også træfsikkerheden for at nå dine deadlines.

Kaffe til alle coworkers

Mindsker risikoen for sygdom

Studier viser også at folk der drikker koffeindrikken, selvfølgelig med den passende mængde indtag, har en længere levetid baseret på faktorer som hjerteanfald, diabetes og luftvejssygdomme. Dog giver undersøgelsen ikke evidens for at den forlænger livet.

Mindre stress

Som Coworker kan du måske også godt lide duften af forskellige kaffer, hvilket også har en positiv effekt på nedsætningen af stress. Aromaen fra nylavet kaffe sender signaler til din hjerne, så du får en lidt mere afslappet hverdag/forhold til dine arbejdsopgaver. Selvom du måske ikke er den store kaffedrikker, så kan duften fra te også virke beroligende.

Det sociale

Espressomaskinen er det lokale mødested på dit arbejde. Det er der hvor et socialt fællesskab opstår og snakken foregår over en kop, eller et glas hvis man drikker af kaffen. På Coworking Plus får du mulighed for at opleve det. Vi har køkkener med espressomaskiner, hvor du ikke behøver være barista for at tilgå dem. 
Samtidig har vi hos Coworking Plus et samarbejde med Kaffe Mekka, hvor vi får mikset vores egen kaffeblanding til huset! 

 

Skal du prøve kaffen hos Coworking? Så book en tour og få en lækker kop på rundturen!

Mads2000k-8
Fordi vi mener at Coworking er fremtidens måde at have kontor på”

Mads Fugl - Co-Founder og Direktør

Er du klar til de perfekte rammer?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

*Du skal muligvis deaktivere AdBlocker for at indsende din forespørgsel.